Hyra hus i Kroatien

Hyra Hus i Kroatien - Makarska

LÄGENHETER

Hyra Lägenhet Kroatien - Makarska rivieran

SEMESTERHUS MED POOL

Hyra Hus Makarska med Pool

SOVERUMMEN

Rum till uthyrning Makarska

HOTELL

Hotell nära stranden i Makarska rivieran
MAKARSKA WEATHER

HYRA HUS KROATIEN

Staden Makarska

växte runt en naturlig hamn som skyddas av den pittoreska halvön St Peter och Cape Osejava och är den största och den enda tillgängliga port mellan mynningen av Cetina och Neretva. Det är en fristad och tillflyktsort för dåligt väder sjömän, pirater och köpmän, och nu turist yachter, segelbåtar och utflyktsbåtar. Makarska ligger vid foten av Biokovo (1762 m), som skyddar den från hårda inlandsklimat och en rik Medelhavsvegetation, milda vintrar, långa varma somrar med en uppfriskande vind. Solen är mer än 2750 timmar per år och lufttemperatur på 20 °C från juni till september, en klar bild från juni till oktober har en temperatur över 20°C. Sandstrand, lång nästan 2 km och det var, och fortfarande känna igen. Gångbanor kantas tallar och turistanläggningar, hotell, lägenheter, villor med pool, restauranger med gastronomiska specialiteter, och massor av underhållning för barn och vuxna.
Robinson hus Hvar
ROBINSON HUS KROATIEN
Hyr en bil och transfer
RENT-A-CAR & TRANSFER
Hyra hus i Kroaten med barn - Makarska rivieran
Makarska rivieran - Bäst plats för din semester!
DET BÄSTA BOENDET I MAKARSKA RIVIERAN - LÄGENHETER - SEMESTERHUS MED POOL - LÄGENHETER NÄRA HAVET - HOTELL - BÅTAR - LYXBOENDE - FRIENDLY OWNERS - AFFORDABLE PRICE - KONTAKTA OSS
Hyra Lägenheter Kroatien - Makarska rivieran

HYRA HUS i KROATIEN - MAKARSKA RIVIERAN

"Makarska Holiday Home" är en resebyrå som specialiserat sig för lyx privat boende i Makarska Rivieran. Makarska rivieran är känd turistort i Kroatien, känd för sina vackra långa sandstränder och klart vatten. Vårt erbjudande är lika varierande typ av boende och prissatta per klass. Vi erbjuder lägenheter i privat boende nära havet, lyxsemesterhus med pool och hotell, har vi villor och lägenheter på stranden och i byarna ovanför Makarska. Alla våra semesterhus och lägenheter är väl utrustade med alla bekvämligheter för en trevlig familjesemester, boende ägare är mycket vänliga och kommunikativ, alltid tillgängliga för alla dina behov. Om du väljer att tillbringa din semester i Makarska, hoppas vi att du kommer att välja en av våra boende och vi ser fram emot att träffa dig.
Med vänliga hälsningar!

LAST MINUTE ERBJUDANDE

Makarska-stranden lägenheter, lägenheter Raos
Lyxig villa Makarska med pool, Villa Gojak
Makarska villa med pool för uthyrning
Hyra hus i Kroatien med pool - Villa Fenix
Hyra villa Kroatien, Villa Dubravka Bast
Makarska lägenheter på stranden, lägenheter Tara
Lyxiga villor med pool - Robinson hus - Strandlägenheter - Hotell - Rum
VAD DU BEHÖVER ATT BESÖKA I MAKARSKA
Malakologiska museet Makarska

MALAKOLOGISK MUSEUM (i franciskanerklostret) Makarska har ett rikt kulturellt och historiskt arv, men det speciella attraktionen är Malacological museet med en intressant och unik samling från Adriatiska havet och havet. Det anses vara en av de finaste och rikaste Malacological museer i världen.

BOTANISKA GARDEN "KOTIŠINA" Biokovo botaniska trädgård Kotišina ligger på kustområdena på berget Biokovo ovanför byn Kotišina, på en höjd av 350-500 m och är en integrerad del av Biokovo naturpark. På ytan av Biokovo botaniska trädgård Kotišina har cirka 300 vilda växttaxor identifierats, från typiskt medelhav till berg, och i vissa områden har exotiska, jordbruks- och medicinska växter planterats. I omedelbar närhet av ingången till trädgården, intill klippan, finns väggarna i den stora Kaštela - en befästning från 1600 -talet, som imponerar med sitt utseende.

Botaniska trädgården Kotišina

FIRSTAD "VEPRIC" Kroatiska Lourdes helgedom grundades 1908 Biskop Dr George Kinglet (1867-1921), som är begravd i svetištu.Prirodna grotta och landskap med kullar, växter och våren mellan dem påminner om Lourdes, där Bl.Dj.Marija år 1858. verkade 18 gånger för att Bernadette Soubirous. Detta centrum är också ett kapell och sakristian, altaret på torget, biktstolar, korsvägsandakten, hem av de andliga övningar, promenader processioner. Podignutra ett nytt hus för helgedomen och reträtt. På grund av dess naturliga skönhet och lugn, har denna plats en mycket bra närvaro under hela året, och de viktigaste dagarna pilgrimsfärd: 11.II, 25.III, 15 VIII, 7 8 och IX.

NATUR PARK "BIOKOVO" Natur Park Biokovo kännetecknas av distinkta skönheten i landskapet, den stora mångfalden av vilda djur och en mängd geomorfologiska former och fenomen (grottor, sprickor, sinkholes, ostron, grop. Beroende på väder och höjd position området är täckt av vegetation av Medelhavet upp till berget. Med de gamla skogarna i bok, gran och tall, har parken in nästan 1.500 arter av växter, inklusive ett antal endemiska och relikt arter (Biokovo klocka, smal-blad knapweed osv.) De ryggradsdjur fauna av många reptiler och fåglar, och cirka 30 arter av däggdjur som lever här vi bör nämna hasselmöss, fladdermöss, vildsvin, gems, mufflonfår och varg. För mer information, se www.biokovo.com

Utflykter promenader Biokovo Makarska Kroatien

Makarska rivieran och turism i KroatienKROATISKA TURISMEN Kroatiska turismen är en av de viktigaste grenarna av den kroatiska ekonomin. Historia av turism i Kroatien går tillbaka till mitten av 19. talet under perioden kring 1850. år. Framgångsrikt utvecklat till denna dag, och nu Kroatien är en av de mest besökta och de viktigaste turistmålen i Medelhavet. Den slogan som representerar Kroatien i den internationella turistmarknaden efter Medelhavet som det en gång var. Lonely Planet Kroatien proklamerade den bästa turistmål för 2005. år, medan National Geographic Adventure Magazine Kroatien prolasio bästa destinationen för 2006. år. Reuters meddelade att Resor ledare, en ledande reseföretag för försäljning i USA, förklarade Kroatien sitt internationella populärt resmål för Europa 2012. år. Kroatien är rikt på naturlig skönhet, öarna som 1 244, nationalparker, naturparker, monument skyddas av UNESCO som Diocletianus palats i Split, Trogir och Dubrovnik städer Eufrasiusbasilikan i Porec och katedralen St James i Sibenik, och den största fördelen över konkurrens i den kroatiska delen av Adriatiska havet, som redovisas som Europeiska miljöbyrån, genomförde 2010. och den andra renaste hav i Europa. Och milt Medelhavsklimat i Kroatien, med varma somrar och måttligt kalla vintrar gynnar kroatiska turismen och dess ytterligare utveckling. Kroatiens turistutbud är mycket varierande och består av nautisk, utflykter, dykning, kongress, kulturell, ekologisk, lantlig, religiös, äventyr, hälsa, jakt-och fisketurism. Den turist erbjudandet innehåller flera kryssningar på motordrivna segelfartyg och en mycket väl utvecklad och mer utvecklade naturism Robinson som förutom att erbjuda mark och bo på ensamma fyren som Dubrovnik rev eller Palagruza. Varje kroatiska turistområde utvecklas separat sitt erbjudande som kännetecknar dess omgivning. De viktigaste kroatiska turist regioner Istrien, Kvarner, Dalmatien, Dubrovnik och öarna längs den södra Adriatiska havet, Konavli Župa Dubrovnik, Dubrovnik-området, halvön Peljesac, Kroatien Zagreb och Continental Kroatien.

DALMATIEN är den största kroatiska turistområde där det finns tre stora turistcentrum. Den norra delen är en 3000 år gamla staden Zadar i Dalmatien ligger staden Split och Dubrovnik i söder, vars växande gamla delen av staden ligger på UNESCO: s världsarvslista. Förutom dessa glasvnih turistorterna finns i Dalmatien mindre turist centra som Sibenik, Trogir, Makarska och många kustsamhällena i Sibenik, Zadar och Makarska rivieran. I Dalmatien, också belägna och fyra kroatiska nationalparker Paklenica, Krka, Kornati och Mljet, många speleologiska dykning platser eller attraktioner. Dalmatien är känd i världen av turism och dess många öar. I norra Dalmatien, i Kornati och Dugi ö med en sjö som ligger på toppen av 146 meter höga klippan i centrala Krapanj Hvar som den mest berömda och soligaste kroatiska ön Brac med sin berömda stranden Zlatni Rat, Solta och Vis. I södra Dalmatien söder bosatte Korcula, Lastovo, Mljet och Elaphite öarna. Halvön, som ligger i södra Dalmatien, en viktig del av den kroatiska turist pund. På halvön är större orterna som Ston, Orebic eller Trpanj många små bosättningar. Halvön rikt på vingårdar, och som en slags attraktion på halvön finns en väg med många vinkällare och viner av högsta kvalitet.

MAKARSKA Staden Makarska växte runt en naturlig hamn som skyddas av den pittoreska halvön St Peter och Cape Osejava och är den största och den enda tillgängliga port mellan mynningen av Cetina och Neretva. Det är en fristad och tillflyktsort för dåligt väder sjömän, pirater och köpmän, och nu turist yachter, segelbåtar och utflyktsbåtar. Det har bidragit till dess utveckling till en viktig handelshamn, särskilt under det ottomanska och venetianska ockupationen. Idag hamnen färjan flera gånger om dagen för Sumartin på ön. Makarska har alltid varit i centrum av Makarska rivieran, politiska, ekonomiska, kulturella och sedan mitten av nittonhundratalet, turism. Idag är det en stad med mer än 15 000 invånare som omfattar pittoreska byar i berget Biokovo Puharic Kotišina och minst som är namnet på Makarska. Makarska är en av de mest populära turistmålen på den kroatiska kusten, attraktiv för dess natur och bra klimat, rik på sevärdheter och vänliga värdar. Sandstrand, lång nästan 2 km och det var, och fortfarande känna igen. Gångbanor kantas tallar och turistanläggningar, lyxhotell, restauranger med gastronomiska specialiteter och massor av underhållning för barn och vuxna. Makarska ligger vid foten av Biokovo (1762 m), som skyddar den från hårda inlandsklimat och en rik Medelhavsvegetation, milda vintrar, långa varma somrar med en uppfriskande vind. Solen är mer än 2750 timmar per år och lufttemperatur på 20°C från juni till september, en klar bild från juni till oktober har en temperatur över 20°C. Staden Makarska växte runt en naturlig hamn som skyddas av den pittoreska halvön St Peter och Cape Osejava och är den största och den enda tillgängliga port mellan mynningen av Cetina och Neretva. Det är en fristad och tillflyktsort för dåligt väder sjömän, pirater och köpmän, och nu turist yachter, segelbåtar och utflyktsbåtar. Det har bidragit till dess utveckling till en viktig handelshamn, särskilt under det ottomanska och venetianska ockupationen. Idag hamnen färjan flera gånger om dagen för Sumartin på ön. Under sommarmånaderna hamnen är full av båtar och fartyg turist och Kacic torget i stadens centrum är fullt av ungdomar som njuta av underhållning och kulturella evenemang. Som natten går till, blir Makarska livligare och livligare, och barer, restauranger och barer diskotek fylla. Historien om staden kan bäst införas i franciskanerkloster, som firade 500 års existens. Klostret konstgalleri, ett bibliotek, en unik Malacological Museum och Institutet för bergen och havet. På stora torget är kyrkan. Mark på sin norra sidan av gamla skolan Gojak galleri, bibliotek, musikskola och Makarska rivieran radio. Vid kusten är Stadsmuseet och St. Philip. Parken St Petra ligger i St Peter, en plats med vacker utsikt över staden, magnifika berg och hav. Det ligger vid 43 ° 17 '38'' latitud och 17 ° 1 '20'' östlig longitud, nästan i mitten av den nordvästra delen av Makarska rivieran.

ROLIGT OCH NATTLIV I MAKARSKA
Makarska nattliv och fest

CLUB "PETAR PAN" är en hela natten utomhus plats för 1500 personer (som arbetar endast under sommaren), som ligger nära fotbollsstadion på slutet av en lång Riva i Makarska, en av de Croatias största turistiska områden och nattliv centra vid Adriatiska kusten. Petar Pan Club firar 8: e jubileum i säsong 2016. Programpolitik : inhemska pop, dans och folksångare, hus, RnB & elektro internationella DJ gäster. Dess mycket lätt att nå Makarska med bil, buss, båt eller till och med flyg (flygplatsen Split). VIP Tabeller Bokning på överenskommelse.

BEACH BAR "BUBA" Att uppleva lajluđi parti i Adriatiska havet har att besöka Beetle Bar i Makarska. Beläget vid kusten av šljunčanuoj stranden, nyrenoverad bar med happenning varje natt. Under morgonen är det perfekta stället att njuta av en kopp kaffe, och simma i havet. När solen värmer upp mer sezagrijava atmoshpere och Beetle Bar. Under eftermiddagen, en vild dans partier och happy hour efter Beach Party händelsen. Natten välkomnade populära DJs, band och olika koncerati.Nevjerojatno atmosfären är något du måste uppleva själv !

Makarska strandfest - Kroatien

DEAP MAKARSKA säkert den finaste laget i Adriatiska havet - Deep, som ligger i en grotta i II. Världskriget, nära till havet och sommaren har förberett ett program som garanterar en galet kul er alla att Makarska är sökvägen till semestern. Attraktiva och unika bara för sin plats, kommer Djup öppna sina dörrar för 09. Juni och är stolta över att presentera ett stort musik-namn klubb som kommer för sjunde året i rad för att skaka dansgolvet i klubben och åter införlivas i GA s Top 10 mest besökta natten destination. Djupt i turistguider och tidningens har ett rykte som den finaste klubben i Adriatiska havet på grund av att det ligger i en grotta på halvön Osejava Makarska, och nära havet. Som sådana naturliga platser i världen en hel del, är det inte förvånande att många turister och kroater valde Makarska och klubben för deras galna sommar kul. Klubben består av två delar, men dessa grottor med naturlig ljudisolering innebar för partying fram till de tidiga timmarna av morgonen och den vackra öppen terrass mot havet kusten och öarna Hvar och Brac. Terrassen är perfekt för alla de sommaren folkmassorna inte gillar och vill smutta på drinkar med ljudet av havet och ljus i staden.

Sommarmaskerad Makarska Kroatien