Makarska Szállás apartmanok és villák kiadó

Apartmanok és villák kiadó Makarska riviéra

APARTMANOK

Makarska Szállás - Kiadó apartmanok

VILLÁK MEDENCÉVEL

Makarska Horvátország, Villák medencével

SZOBÁK

Kiadó szoba - Kiadó szoba - Makarska riviéra

HOTELEK

Tengerparti Hotel Makarska riviéra
MAKARSKA WEATHER

MAKARSKA RIVIÉRA

Település Makarska

nőtt mintegy természetes kikötő által védett festői félsziget Szent Péter és Osejava Cape, és a legnagyobb, és az egyetlen rendelkezésre álló port között a szája, a Cetina és a Neretva. Ez biztonságos menedék és menedéket a rossz időjárás matrózok, kalózok és kereskedők, és most turisztikai jachtok, vitorlás hajók és kirándulóhajók. Makarska található lábánál a Biokovo (1762 m), amely megvédi a zord kontinentális éghajlat és a gazdag mediterrán növényzet, enyhe tél, a hosszú forró nyár egy frissítő fuvallat. A nap több mint 2750 órát évente, és a levegő hőmérséklete 20° C júniustól szeptemberig, tiszta képet júniustól októberig amelynek hőmérséklete meghaladja a 20°C-on Homokos tengerpart, hosszú közel 2 km-re, és ez volt, és még mindig felismerhető. A járdák bélelt fenyőfákkal és turisztikai létesítmények, szállodák, apartmanok, villák medencével, éttermek gasztronómiai különlegességeket, és rengeteg szórakozási lehetőséget kicsiknek és nagyoknak.
Robinson ház Hvar
ROBINSON HÁZ

 

Autóbérlés és transzfer
RENT-A-CAR & TRANSFER
Horvátország magánapartmanok-Makarska szállás
Makarska riviéra - A legjobb hely a vakáció!
HORVÁTORSZÁG APARTMAN - MAKARSKA SZÁLLÁS - A LEGJOBB MAGÁNSZÁLLÁSOK MAKARSKA RIVIÉRA DALMÁCIA - MAGÁNAPARTMANOK - HÁZAK MEDENCÉVEL - APARTMANOK A TENGER KŐZELÉBEN - HOTEL - HAJÓK - LUXUS SZÁLLÁS - BARÁTSÁGOS HAZIGAZDÁK - ALACSONY ÁRAK
Makarska szállás - Apartmanok kiadó

MAKARSKA SZÁLLÁS - HORVÁTORSZÁG

"Makarska Holiday Home"

egy utazási iroda, amely specializálódott a luxus szállás Makarska Riviéra-Dalmácia.Makarska riviéra turisztikai város Dalmáciában, ismert gyönyörű hosszú, homokos strandok és tiszta víz. Ajánlatunk a különböző típusa szálláshelyek és árfekvésű egy osztályban. Kínálunk apartmanok magánszállások a tenger közelében, luxus villa úszómedencével és szállodák, villák és apartmanok is a strand és a falvakban a fenti Makarska. Minden villa és magánapartman jól felszerelt, minden kényelmet biztosít egy kellemes családi nyaralás, szállás tulajdonosok nagyon barátságos és kommunikatív, mindig elérhető minden igényét kielégítő. Ha úgy dönt, hogy töltse nyaralását Makarska, reméljük, válasszon egyet a mi szállás és várjuk Önöket.
Szívélyes üdvözlettel !

LAST MINUTE AJÁNLAT

Makarska tengerparti apartmanok, Apartman Raos A6
Luxus villa Makarska medencével, Villa Gojak
Makarska villa medencével kiadó
Makarska Horvátország nyaraló
Makarska luxusvilla medencével, Villa Opačak
Makarska tengerparti apartmanok, Apartmanok Tara
Luxus villa medencével - Robinson ház - Strand apartmanok - Szállodák - Szobák

MIT MEG KELL LÁTOGATNI MAKARSKA

Malacological museum Makarska

MALOCOLOGICAL MUSEUM (a ferences kolostor) Makarska gazdag kulturális és történelmi örökség, hanem a hely különlegessége a Malacological Múzeum egy érdekes és egyedülálló gyűjteménye található az Adriai-és a tenger. Úgy véljük, az egyik legszebb és leggazdagabb malakológiai múzeum a világon.

Botanikuskert Kotišina


BOTANIKUS KERT "KOTIŠINA" Botanikus Kert található a tengerparti lejtőin a hegy lejtőjén a falu fölött Kotišina, a tengerszint feletti magasság 350-500 szerves része a természetvédelmi park hegy. A felszínen lejtőn botanikus kert Kotišina találtak mintegy 300 vadon élő növényfajok jellemző a Földközi-tengertől a hegyekben, és egyes területeken ültettek egzotikus, mezőgazdasági és gyógynövények. A bejárat közelében a kertbe, mellette a szikla, van egy nagy várfalakat - erődítmények a 17. században, amely lenyűgözi a megjelenés.

SZENTÉLY "VEPRIC" Horvát szentély 1908-ban alapították püspök dr. Juraj Čarić (1867-1921), aki a templomban temették el. A természetes barlang és az egész táj hegyek és a patak fut, és emlékeztet a Lourdes, ahol a Bl.Dj.Marija év 1858 megjelent 18-szor, Bernadette Soubirous. Ez a központ épült kápolna sekrestye, oltár a téren, gyóntatószék, Kálváriák, otthont lelkigyakorlat, útvonalakat felvonulásokat. Épült az új házban az igények a szentély és a visszavonulást. Mert a természeti szépség és a nyugalom a kegyhely látogatott egész évben, és a fő búcsújáró napok: 11. és 25.III, augusztus 15-én 7 és szeptember 8.

NATURE PARK "BIOKOVO" Nature Park Biokovo jellemezte megkülönböztető szépség a táj, a nagy változatossága vadon élő állatok és gazdag geomorfológiai formák és jelenségek (barlangok, repedések, víznyelők, osztriga, pit ...). Attól függően, hogy az időjárási viszonyok és magassági helyzetét a terület növényzettel borított a Földközi-tenger fel a hegyre. A régi erdők bükk, fenyő és borovi, a park felvett közel 1.500 növényfaj, köztük számos endemikus és reliktum faj (Biokovo harang, keskeny levelű búzavirág, stb.) A gerinces fauna számos hüllők és madarak, és mintegy 30 emlősfaj, hogy élnek itt meg kell említeni dormice, denevérek, vaddisznó, zerge, muflon és a farkas. További információkért lásd www.biokovo.com

Kirándulások Makarska Horvátország

Makarska Riviera és turizmus HorvátországbanHORVÁT TURIZMUS Horvát turizmus az egyik legfontosabb ága a horvát gazdaság. Története turizmus Horvátországban nyúlik vissza a közép 19. század közötti időszakban 1850 körül. évben. Sikeresen fejlesztették ki ezt a napot, és most Horvátország egyik leglátogatottabb és a legfontosabb turisztikai célpontok a Földközi-tenger. A szlogen, amely képviseli Horvátországot a nemzetközi turisztikai piacon követően a Földközi-tenger, mint valaha volt. Lonely Planet Horvátország kikiáltotta a legjobb turisztikai célpontja a 2005. éves, míg a National Geographic Adventure magazin Horvátországot prolasio a legjobb hely a 2006. év. Reuters bejelentette, hogy Travel Leaders, a világ egyik vezető utazási iroda eladása az Egyesült Államokban, Horvátország kinyilvánította nemzetközi top uticél Európa 2012. évben. Horvátország gazdag természeti szépség, a szigetek, amelyek 1 244, a nemzeti parkok, természetvédelmi parkok, műemlékek UNESCO által védett, mint Diocletianus palota Split, Trogir és Dubrovnik városokban, bazilikát a Porec és a Cathedral of St. James Sibenik, és a legnagyobb előnye versenyt a horvát részét az Adriai-tenger, amely a jelentések szerint az Európai Környezetvédelmi Ügynökség, lefolytatta a 2010. és a második legtisztább tenger Európában. És enyhe mediterrán éghajlat Horvátország, meleg nyár és mérsékelten hideg tél, kedvez a horvát turizmus és annak további fejlődését. A horvát turisztikai kínálat nagyon változatos és áll tengeri, kirándulások, búvárkodás, kongresszus, kulturális, ökológiai, falusi, vallásos, kaland, egészségügyi, vadászati és halászati turizmus. A turisztikai kínálat tartalmaz néhány cirkál a motoros vitorlás hajók, és egy nagyon jól fejlett és a fejlettebb naturizmus Robinson, aki amellett, hogy földet és marad a magányos világítótorony mint Dubrovnik zátony vagy Palagruza.Minden horvát turisztikai régióra külön fejleszti ajánlatot, amely jellemzi a környezetet. A legfontosabb horvát idegenforgalmi régiók Isztria, Kvarner, Dalmácia, Dubrovnik és a szigetek mentén a déli Adria Konavli Župa Dubrovnik, Dubrovnik terület, Peljesac félsziget, Horvátország Zágráb és Continental. 

DALMÁCIA a legnagyobb horvát turisztikai régió, ahol három nagy turisztikai központ. Az északi rész a 3000 éves város Zadar Dalmáciában található város, Split és Dubrovnik délen, amelynek növekvő régi részében a város az UNESCO világörökségi listáján. Ezen kívül glasvnih turisztikai központok találhatók Dalmáciában kisebb turisztikai központok, mint Sibenik, Trogir, Makarska, és számos part menti települések a Sibenik, Zadar és a Makarska riviéra. Dalmáciában is található, és négy horvát nemzeti park Paklenica, Krka, Kornati és Mljet, számos barlangtani búvárkodás helyeken vagy látványosságait is. Dalmácia ismert a világon, a turizmus és a számos sziget. Észak-Dalmáciában, a Kornati és Dugi sziget egy tó található a tetején, a 146 méter magas sziklafal központi Krapanj Hvar, mint a legismertebb és legnaposabb horvát sziget Brac a híres Zlatni rat, Solta és Vis. A Dél-Dalmácia déli részén telepedett Korcula, Lastovo, Mljet és az Elafit-szigetekre. Félsziget, található a Dél-Dalmácia, amely fontos része a horvát idegenforgalmi font. A félsziget nagyobb üdülőhelyek, mint Ston, Orebic és Trpanj sok kis településeken. Félsziget bővelkedik a szőlő-, egyfajta vonzereje a félszigeten van egy út, sok pincék és borok a legmagasabb minőséget.

MAKARSKA Település Makarska nőtt mintegy természetes kikötő által védett festői félsziget Szent Péter és Osejava Cape, és a legnagyobb, és az egyetlen rendelkezésre álló port között a szája, a Cetina és a Neretva. Ez biztonságos menedék és menedéket a rossz időjárás matrózok, kalózok és kereskedők, és most turisztikai jachtok, vitorlás hajók és kirándulóhajók. Ez hozzájárult ahhoz, hogy a fejlődés egy fontos kereskedelmi kikötő, különösen a török és a velencei megszállás. Ma a kikötő komp naponta többször vonatkozó Sumartin a szigeten. Makarska mindig is a központja Makarska Riviera, politikai, gazdasági, kulturális, és mivel a huszadik század közepéig, az idegenforgalom. Ma ez a város több mint 15 000 lakossal, amely magában foglalja festői falvak mellett Biokovo hegység, Puharic Kotišina és legkevésbé, amelynek a neve Makarska. Makarska egyik leglátogatottabb turisztikai hely a horvát tengerparton, vonzó jellege és a jó klíma, gazdag idegenforgalmi látványosságok és barátságos házigazdák. Homokos tengerpart, hosszú közel 2 km-re, és ez volt, és még mindig felismerhető. A járdák bélelt fenyőfákkal és turisztikai létesítmények, luxus szálloda, éttermek gasztronómiai különlegességeket, és rengeteg szórakozási lehetőséget kicsiknek és nagyoknak. Makarska található lábánál a Biokovo (1762 m), amely megvédi a zord kontinentális éghajlat és a gazdag mediterrán növényzet, enyhe tél, a hosszú forró nyár egy frissítő fuvallat. A nap több mint 2750 órát évente, és a levegő hőmérséklete 20°C júniustól szeptemberig, tiszta képet júniustól októberig amelynek hőmérséklete meghaladja a 20°C-on Település Makarska nőtt mintegy természetes kikötő által védett festői félsziget Szent Péter és Osejava Cape, és a legnagyobb, és az egyetlen rendelkezésre álló port között a szája, a Cetina és a Neretva. Ez biztonságos menedék és menedéket a rossz időjárás matrózok, kalózok és kereskedők, és most turisztikai jachtok, vitorlás hajók és kirándulóhajók. Ez hozzájárult ahhoz, hogy a fejlődés egy fontos ke reskedelmi kikötő, különösen a török és a velencei megszállás. Ma a kikötő komp naponta többször vonatkozó Sumartin a szigeten. A nyári hónapokban a kikötő tele van jachtok és idegenforgalmi hajók és Kacic tér a város központjában tele van a fiatalok, akik élvezik a szórakoztató és kulturális rendezvények. Mivel az éjszaka folytatódik, Makarska lesz élénkebb és élénkebb, és a bárok, éttermek és bárok diszkó töltse fel. A történelem a város legjobban be a ferences kolostor, amely ünnepelte 500 éves fennállását. A kolostor művészeti galéria, könyvtár, egyedi Malakológus Múzeum és Intézet a hegyek és a tenger. A főtéren a templom. Mark, annak északi oldalán, a régi iskola Gojak galéria, könyvtár, zeneiskola és a Makarska riviéra rádió. A part a Városi Múzeum és a Szent. Philip. A park St. Petra található a St. Peter, egy hely, gyönyörű kilátás nyílik a városra, csodálatos hegyi és a tengerre. A település a 43 ° 17 '38'' északi szélesség és 17 ° 1 '20'' keleti hosszúság, majdnem a közepén északnyugati felében a Makarskai riviérán.

SZŐRAKOZTATŐ ÉS ÉJSZAKAI MAKARSKA

Makarska Éjszakai élet és buli

CLUB "PETAR PAN" egy egész éjszaka szabadtéri helyszín 1500 fő (a munka csak a nyári időszakban), közelében található a Manchester, a végén egy hosszú Riva Makarska, Horvátország egyik legnagyobb turisztikai üdülőhelyek és az éjszakai élet központja a Adriai-tenger partján. Peter Pan Club idén ünnepli 7. születésnapját szezonban, 2015-ben A program politika: a hazai pop, dance és népdalénekes, House, RnB és elektro nemzetközi DJ vendégek. A nagyon könnyen megközelíthető autóval Makarska, busz, hajó, vagy akár repülővel (Split repülőtér). VIP asztalok fenntartással előzetes egyeztetés alapján.

BEACH BAR "BUBA" Hogy megtapasztalják a őrültebb fél az Adriai-tenger, akkor látogasson el a Bug Bar Makarska. Található a tengerparton, a šljunčanuoj strand, felújított bárban történik minden este. A délelőtt folyamán a tökéletes hely egy csésze kávét, és úszás a tengerben. Ahogy egyre több hőt a nap felmelegíti és hangulatú Buba Bár. A délután folyamán a vad táncot pártok és boldog óra után beach party rendezvény. Este, üdvözölve a népszerű DJ-k, zenekarok és koncertek. Hihetetlen hangulat, amit meg kell tapasztalni magad!.

Makarska tengerparti buli Horvátország

DEEP MAKARSKA biztosan a legjobb csapat az Adrián - Deep található egy barlangban a II. A második világháború, közel a tengerhez, és ezen a nyáron készített egy programot, amely garantálja az őrült szórakoztató neked mindent, Makarska az út a szabadság. Vonzó és egyedi csak annak elhelyezkedését, Deep nyitja meg kapuit a 09. Június és büszkén jelentjük be egy nagy nevet club zene, majd a hetedik egymást követő évben, hogy rázza a táncparketten a klub, és újra építeni a ga s Top 10 leglátogatottabb éjszakai célpontja. Mélyen az idegenvezetők és a magazin hírnevét, mint a legjobb klub az Adriai annak a ténynek köszönhető, hogy található egy barlang a félsziget Osejava Makarska, és a tenger közelében. Mivel az ilyen természetes élőhelyek a világ egy kicsit, akkor nem meglepő, hogy sok turista és a horvátok választotta Makarska és a klub számára őrült nyári szórakozást. A klub két részből áll, de ezek a barlangok természetes hangszigetelés jelentette bulizás, míg a kora reggeli órákban és a gyönyörű nyitott terasz tengerre néző tengerparton és a szigetek Hvar és Brac. A terasz ideális mindazok számára, akik nyáron tömegeket nem tetszik, és azt szeretnék koktélokat kortyolgatva a hang a tenger és a város fényei.
Nyári maskarás Makarska Horvátország