Appartementen en villa's Makarska riviera

Vakantieappartementen en villa's Makarska Riviera

APPARTEMENTEN

Appartementen Makarska Kroatië - Verhuur

VILLAS MET ZWEMBAD

Makarska Kroatië Villa's met zwembad te huur

KAMERS

Makarska Kroatië Kamers te huur

HOTELS

Strandhotel in Makarska rivijera
MAKARSKA WEATHER

MAKARSKA KROATIË

Stad Makarska

groeide rond een natuurlijke haven beschermd door het pittoreske schiereiland van St. Peter en Kaap Osejava en is de grootste en de enige beschikbare poort tussen de monding van de Cetina en Neretva. Het is een veilige haven en toevluchtsoord voor slechtweer zeilers, piraten en handelaren, en nu toeristische jachten, zeilboten en rondvaartboten. Makarska ligt in de uitlopers van Biokovo (1762 m), die het beschermt tegen het harde landklimaat en een rijke mediterrane vegetatie, milde winters, lange hete zomers met een verfrissend briesje. De zon is meer dan 2750 uur per jaar en de luchttemperatuur van 20°C van juni tot september, een helder zicht van juni tot oktober heeft een temperatuur boven de 20°C. Zandstrand, lang bijna 2 km en het was, en nog steeds herkenbaar. De looppaden zijn omzoomd met pijnbomen en toeristische voorzieningen, hotels, appartementen, villa's met zwembad, restaurants met gastronomische specialiteiten en veel entertainment voor kinderen en volwassenen.
Robinson house Hvar Kroatië
ROBINSON HUIS

 

Huur een auto en transfer
RENT - A - CAR & TRANSFER
Appartementen Makarska, Holiday Home

Makarska plaats voor uw perfecte vakantie!

DE BESTE ACCOMMODATIE IN MAKARSKA RIVIERA - APPARTEMENTEN - VILLA'S MET ZWEMBAD - APPARTEMENTEN IN DE BUURT VAN DE ZEE - HOTELS - BOTEN - LUXE ACCOMMODATIE - VRIENDELIJKE EIGENAARS - BETAALBARE PRIJS - CONTACT MET WIJ
Appartementen Makarska Riviera - Kroatië

APPARTEMENTEN & VILLAS MAKARSKA RIVIERA - KROATIË

"Makarska Holiday Home"

is een reisbureau dat zich specialiseert voor luxe privé-accommodatie in Makarska Riviera. Makarska Riviera is een bekende toeristische stad in Kroatië, bekend om zijn prachtige lange zandstranden en heldere water. Ons aanbod is net zo gevarieerd per type accommodatie en geprijsd per klas. Wij bieden appartementen in prive-accommodatie in de buurt van de zee, luxe villa met zwembad en hotels, we hebben villa's en appartementen op het strand en in de dorpen boven Makarska. Al onze villa's en appartementen zijn goed uitgerust met alle voorzieningen voor een aangename familievakantie, eigenaars van accommodaties zijn zeer vriendelijk en communicatief, altijd beschikbaar voor al uw behoeften. Als u ervoor kiest om uw vakantie door te brengen in Makarska, hopen we dat u een van onze accommodaties zult kiezen en we kijken ernaar uit u te zien. Vriendelijke groeten!

LAST MINUTE AANBIEDING

Appartemenen Makarska op het strand, Appartement Raos A6
Luxe villa Makarska met zwembad, Villa Gojak
Villa Makarska met zwembad te huur
Vakantiehuis te huur
Makarska luxury villa with pool, Villa Opačak
Makarska appartementen op het strand, Appartement Tara
Luxe villa's met zwembad - Robinson huis - Strandappartementen - Hotels - Kamers
WAT JE IN MAKARSKA MOET BEZOEKEN
Malacological museum Makarska

MALACOLOGISCH MUSEUM (in het Franciscaner klooster) heeft Makarska een rijk cultureel en historisch erfgoed, maar de speciale attractie is het Malacologisch Museum met een interessante en unieke collectie uit de Adriatische Zee en de zee. Het wordt beschouwd als een van de mooiste en rijkste malacologische musea ter wereld.

Botanische tuin Kotišina

BOTANICAL GARDEN "KOTIŠINA" Botanical Garden ligt op de hellingen langs de helling van de berghelling boven het dorp Kotišina, op een hoogte van 350-500 is een integraal onderdeel van mijn natuurparkberg. Op het oppervlak vond de botanische tuin van Biokovo Kotišina ongeveer 300 wilde plantensoorten die kenmerkend zijn voor de Middellandse Zee tot aan de bergen, en in sommige gebieden werden exoten, landbouw- en medicinale kruiden geplant. Bij de ingang van de tuin, naast de klif, zijn er een grote kasteelmuur - vestingwerken uit de 17e eeuw, die indruk maakt met zijn uiterlijk.

SANCTUARY "VEPRIC" Kroatische heilige schrijn werd opgericht in 1908 bisschop dr. Juraj Caric (1867-1921), die begraven is in de kerk. De natuurlijke grot en het hele landschap met heuvels en de kreek die doet denken aan Lourdes, waar het Bl.Dj.Marija-jaar 1858 18 keer verscheen aan Bernadette Soubirous. Dit centrum werd gebouwd een kapel met sacristie, altaar op het plein, biechtstoelen, staties van het kruis, een tehuis voor spirituele oefeningen, en paden voor processies. Het werd in het nieuwe huis gebouwd voor de behoeften van het heiligdom en trok zich terug. Vanwege zijn natuurlijke schoonheid en rust wordt dit heiligdom het hele jaar door bezocht, en de belangrijkste bedevaartdagen: 11. en 25.III, 15, 7 en 8 september.

NATURE PARK "BIOKOVO" gekenmerkt door onderscheidende schoonheid van het landschap, de grote diversiteit aan dieren in het wild en een schat aan geomorfologische vormen en fenomenen (grotten, scheuren, sinkholes, oesters, pit ...). Afhankelijk van de weersomstandigheden en de hoogte positie van het gebied is bedekt met vegetatie van de Middellandse Zee tot aan de berg. Met de oude bossen van beuken, sparren en dennen heeft het park bijna 1500 soorten planten geregistreerd, waaronder een aantal endemische en relict soorten (Biokovo bel, nauwbladige knoopkruid, enz.). De gewervelde fauna van talrijke reptielen en vogels, en ongeveer dertig soorten zoogdieren die hier leven, moeten we slaapmuizen, vleermuizen, wilde zwijnen, gemzen, moeflons en wolven noemen. Zie "Park prirode biokovo" www.biokovo.com voor meer informatie.

Excursies Makarska Kroatië

Makarska Riviera en toerisme in KroatiëKROATISCH TOERISME is een van de belangrijkste takken van de Kroatische economie. Geschiedenis van het toerisme in Kroatië gaat terug tot het midden van de 19e eeuw in de periode rond 1850. jaar. Succesvol ontwikkeld tot op de dag van vandaag, en nu is Kroatië een van de meest bezochte en belangrijkste toeristische bestemmingen van de Middellandse Zee. De slogan die Kroatië vertegenwoordigt in de internationale toerismemarkt na de Middellandse Zee zoals het ooit was. Lonely Planet's Kroatië uitgeroepen tot de beste toeristische bestemming voor de 2005e jaar, terwijl National Geographic Adventure Magazine Kroatië prolasio beste bestemming voor het 2006e jaar. Reuters heeft aangekondigd dat Travel Leaders, een toonaangevend reisbedrijf dat te koop is in de Verenigde Staten, Kroatië zijn internationale topbestemming voor Europa voor 2012 heeft uitgeroepen. Kroatië is rijk aan natuurlijke schoonheid, waarvan de eilanden 1 244, nationale parken, natuurparken, monumenten die door UNESCO worden beschermd als paleis van Diocletianus in Split, Trogir en steden in Dubrovnik, de Euphrasiusbasiliek in Poreč en de kathedraal van St. James in Šibenik, en het grootste voordeel ten opzichte van de concurrentie in het Kroatische deel van de Adriatische Zee, dat wordt gerapporteerd als het Europees Milieuagentschap, leidde de 2010e en de tweede schoonste zee van Europa. En het milde mediterrane klimaat in Kroatië, met warme zomers en gematigd koude winters, begunstigt het Kroatische toerisme en de extra ontwikkeling ervan. Kroatisch toeristisch aanbod is zeer divers en bestaat uit nautisch, excursies, duiken, congres, cultureel, ecologisch, landelijk, religieus, avontuur, gezondheid, jacht en vistoerisme. Het toeristische aanbod omvat verschillende cruises op gemotoriseerde zeilschepen en een zeer goed ontwikkeld en meer ontwikkeld naturisme Robinson die naast het aanbieden van land en verblijf op de eenzame vuurtoren zoals Dubrovnik rif of Palagruza. Elke Kroatische toeristische regio ontwikkelt afzonderlijk zijn aanbod dat zijn omgeving kenmerkt. De belangrijkste Kroatische toeristische regio's zijn Istrië, Kvarner, Dalmatië, Dubrovnik en de eilanden langs de zuidelijke Adriatische Zee, Konavli Župa Dubrovnik, het gebied van Dubrovnik, het schiereiland Peljesac, Zagreb en Continental.

DALMACIJA is de grootste Kroatische toeristische regio met drie grote toeristische centra. Het noordelijke deel is een drieduizend jaar oude stad van Zadar in Dalmatië. Het ligt in de stad Split en Dubrovnik in het zuiden, waarvan het groeiende oude deel van de stad op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Naast deze glasvnih-toeristencentra bevinden zich in Dalmatië kleinere toeristische centra zoals Sibenik, Trogir, Makarska en vele kustplaatsen in de Sibenik, Zadar en Makarska Riviera. In Dalmatië, ook gelegen en vier Kroatische nationale parken Paklenica, Krka, Kornati en Mljet, talrijke speleologische duiklocaties of attracties. Dalmatië is bekend in de wereld van het toerisme en de vele eilanden. In het noorden van Dalmatië, op het eiland Kornati en Dugi met een meer op de top van de 146 meter hoge klif in het centrum van Krapanj Hvar als het beroemdste en het zonnigste Kroatische eiland Brac met zijn beroemde strand Zlatni rat, Solta en Vis. In het zuiden van Dalmatië vestigden zich de Korcula, Lastovo, Mljet en Elaphite eilanden ten zuiden van Dalmatië. Schiereiland, gelegen in het zuiden van Dalmatië, een belangrijk deel van het Kroatische toeristische pond. Op het schiereiland zijn grotere plaatsen zoals Ston, Orebic of Trpanj veel kleine nederzettingen. Het schiereiland is rijk aan wijngaarden en als een soort attractie op het schiereiland is er een weg met veel wijnkelders en wijnen van de hoogste kwaliteit.

MAKARSKA is altijd het centrum van de omliggende regio geweest, bekend als Makarska Riviera, zowel in administratieve, politieke en economische zin, als een centrum van cultuur, onderwijs en sinds het midden van de twintigste eeuw, toerisme. Tegenwoordig is het een stad met meer dan 15.000 inwoners die pittoreske dorpjes omvat aan de voet van de berg Biokovo, waaronder Veliko Brdo, Puharići, Kotišina en Makar (waar de naam Makarska vandaan komt). Makarska is een van de meest bekende toeristische bestemmingen aan de Kroatische kust, aantrekkelijk vanwege de natuur en het goede klimaat, rijk aan toeristische attracties en vol gastvrije gastheren. Tot op de dag van vandaag staat Makarska bekend om zijn zandstrand, dat bijna 2 kilometer lang is. De looppaden zijn omzoomd met pijnbomen en worden omringd door luxe hotels, toeristische voorzieningen en gastronomische paradijzen, en er is veel plezier voor zowel volwassenen als kinderen. Makarska ligt onder de berg van Biokovo (1762 m), die het beschermt tegen het harde landklimaat en verantwoordelijk is voor de rijke mediterrane vegetatie, milde winters, lange, warme zomers gekoeld door een verfrissende bries genaamd maestral. Makarska heeft meer dan 2750 zonuren per jaar en de luchttemperatuur van juli tot september boven de 20 ° C. Tijdens deze zelfde maanden, de kristalheldere zee ook gemiddeld een temperatuur van boven de 20 ° C. De stad Makarska groeide rond een natuurlijke haven beschermd door een schilderachtig schiereiland van Sveti Petar (St. Peter) en de Kaap Osejava. Het is de enige haven van deze soort tussen de monding van de rivieren Cetina en Neretva. In het verleden bood het bij stormachtig weer bescherming en veilige havens aan zeevarenden, piraten en handelaren, en tegenwoordig doet het hetzelfde voor jachten, zeilboten en toeristische schepen. Dit droeg bij tot de ontwikkeling tot een handelshaven, vooral tijdens de Ottomaanse en Venetiaanse bezetting. Vandaag is er een veerboot die een paar keer per dag van Makarska naar Sumartin op het eiland Brač rijdt. Tijdens de zomermaanden vult de haven zich met jachten en toeristische schepen, terwijl jongeren het belangrijkste Kačić-plein domineren en genieten van entertainment en culturele optredens. Naarmate de nacht vordert, wordt Makarska levendiger en levendiger en raken de cafés, restaurants en discotheken vol. De beste manier om bekend te raken met de geschiedenis van deze stad is door het Franciscaner klooster te bezoeken dat onlangs zijn 500-jarig jubileum vierde. Het klooster beschikt over een fotogalerij, een bibliotheek, een uniek Malacologisch museum (gewijd aan de studie en het behoud van weekdieren) en het Instituut voor Bergen en Zee. De kerk van St. Marko bevindt zich op het Kacic-plein. Aan de noordkant zijn: de Gojak-galerij, gevestigd in het oude schoolgebouw, de openbare bibliotheek, de muziekschool en het hoofdkantoor van de Makarska Riviera-radio. Het stadsmuseum bevindt zich aan de waterkant, evenals de kerk van St. Filip. De gerenoveerde kerk van St. Petar ligt in het St. Petar-park, een plek met een prachtig uitzicht op de stad, de prachtige berg Biokovo en de open zee. De geografische ligging van Makarska is 44 ° 17 '38 "breedtegraad en 17 ° 1' 20" lengtegraad, waardoor het ongeveer in het midden van de noordwestelijke helft van de Makarska-kust ligt.

LEUK EN NACHTLEVEN IN MAKARSKA
Makarska Nachtleven en feest

CLUB "PETAR PAN" is an all night open air venue for 1500 people (working only in the summer time), situated near football stadium on the end of a long Riva in Makarska, one of the Croatia˛s biggest touristic resorts and nightlife centers on the Adriatic Coast. Petar Pan Club are celebrating 7th anniversary in season 2015. Program policy: domestic pop, dance & folk singers, house, RnB & electro international DJ guests. Its very easy to reach Makarska by car, bus, boat or even by air (Airport Split). VIP Tables Reservation on prior arrangement.

BEACH BAR "BUBA" To experience the craziest party in the Adriatic Sea have to visit the Bug Bar in Makarska. Located along the coast on the pebble beach, newly renovated bar happenning every night. During the morning is the perfect place to enjoy a cup of coffee, and swimming in the sea. As more heated by the sun heats and atmoshpere at Buba Bar. During the afternoon, the wild dance parties and happy hour after a beach party event. In the evening, welcoming the popular DJs, bands and various concerts. Incredible atmosphere is something you have to experience for yourself!

Strandfeest Makarska

DEEP MAKARSKA surely the finest team in the Adriatic - Deep, located in a cave in the II. World War II, close to the sea and this summer has prepared a program that guarantees a crazy fun you all that Makarska is the path of the holiday. Attractive and unique just for its location, Deep will open its doors for 09th June and are proud to announce a big name club music that will for the seventh year in a row to shake the dance floor of the club and re-incorporated into the ga s Top 10 most visited night destination. Deep in the tourist guides and the magazine has a reputation as the finest club in the Adriatic due to the fact that it is located in a cave on the peninsula Osejava Makarska, and near the sea. As such natural sites in the world quite a bit, it is not surprising that many tourists and Croats chose Makarska and the club for their crazy summer fun. The club consists of two parts, but these caves with natural soundproofing meant for partying until the early hours of the morning and the beautiful open terrace facing the sea coast and the islands of Hvar and Brac. The terrace is ideal for all those summer crowds do not like and want to sip cocktails with the sound of the sea and the lights of the city.

Makarska CROATIA