Makarska Croația - Cazare de vacanță

Apartamente si vile de vacanta Makarska riviera

APARTAMENTE

Apartamente Makarska Croația - Închiriere

VILE CU PISCINA

Makarska Croația Vile cu piscină de închiriat

CAMERE

Makarska Croația Camere de închiriat

HOTELURI

Hotel de plajă în Makarska rivijera
MAKARSKA WEATHER

MAKARSKA CROAŢIA

Orașul Makarska

a crescut în jurul unui port natural protejat de peninsula pitorească Sf. Petru și Capul Osejava și este cel mai mare și singurul port disponibil între gura Cetinei și Neretva. Este un paradis sigur și un refugiu pentru navigatorii răi, pirați și comercianți, iar acum iahturi turistice, bărci de navigație și ambarcațiuni de excursii. Makarska se află la poalele dealului Biokovo (1762 m), care îl protejează de climatul continental aspru și de o vegetație mediteraneană bogată, de ierni blânde, de veri lungi calde, cu o briză răcoritoare. Soarele este mai mult de 2750 de ore pe an și temperatura aerului de 20° C din iunie până în septembrie, o vedere clară din iunie până în octombrie are o temperatură mai mare de 20° C. Plaja de nisip, lungă aproape 2 km și a fost, și încă de recunoscut. Pășunile sunt căptușite cu pini și facilități turistice, hoteluri, apartamente, vile cu piscină, restaurante cu specialități gastronomice și o mulțime de divertisment pentru copii și adulți.
Casa Robinson din Hvar Croatia
ROBINSON CASA

 

Închiriere o mașină și transfer
RENT - A - CAR & TRANSFER
Apartamente Makarska Holiday Home

Makarska riviera - cel mai bun loc pentru vacanta ta!

CELE MAI BUNE CAZARE IN MAKARSKA RIVIERA - APARTAMENTE - VILE CU PLAJA - APARTAMENTE DE PE MARE - HOTELURI - LOCURI DE INCHIRIAT - LUXURI DE CAZARE - PROPRIETARI PRIETENI - PRET ACCENT - CONTACTATI-NE
Apartamente Makarska riviera-Croația

APARTAMENTE & VILE MAKARSKA RIVIERA - CROATIA

"Makarska Holiday Home"

este o agenție de turism specializată pentru cazare de lux în Makarska Riviera. Makarska Riviera este un oraș turistic renumit din Croația, cunoscut pentru plajele sale frumoase, cu nisip lung și ape limpezi. Oferta noastră este la fel de variată în funcție de tipul de cazare și de prețuri pe fiecare clasă. Noi oferim apartamente în apartamente private în apropiere de mare, vila de lux cu piscină și hoteluri, avem vile și apartamente pe plajă și în satele de mai sus Makarska. Toate vilele și apartamentele noastre sunt bine echipate cu toate facilitățile pentru o vacanță de familie plăcută, proprietarii de cazare sunt foarte prietenoși și comunicați, întotdeauna disponibili pentru toate nevoile dvs. Dacă alegeți să vă petreceți vacanța în Makarska, sperăm că veți alege una dintre cazările noastre și așteptăm cu nerăbdare să vă vedem.
Toate cele bune!

LAST MINUTE OFERTA

Makarska apartamente plaja, Apartament Raos A6
Vila de lux Makarska cu piscină, Villa Gojak
Vila Makarska cu piscină de închiriat
Makarska Croația închiriere de vacanță
Makarska luxury villa with pool, Villa Opačak
Makarska apartamente plaja, apartament Tara
Vila de lux cu piscină - Casă Robinson - Apartamente de plajă - Hoteluri - Camere
CE NU VEDEȚI VIZITĂȚI ÎN MAKARSKA
Muzeul Malacologic Makarska

MALACOLOGICAL MUSEUM (în mănăstirea franciscană) Makarska are un bogat patrimoniu cultural și istoric, dar atracția specială este Muzeul Malacologic cu o colecție interesantă și unică din Marea Adriatică și din Marea. Este considerat unul dintre cele mai fine și mai bogate muzee malacologice din lume.

Grădină botanică Kotišina

GRADUL BOTANIC "KOTIŠINA" Grădina Botanică este situată pe pantele de coastă ale pantei montane deasupra satului Kotišina, la o altitudine de 350-500 de km, fiind o parte integrantă a muntelui meu natural. La suprafață, grădina botanică Biokovo, Kotišina, a găsit aproximativ 300 de specii de plante sălbatice tipice din Marea Mediterană pentru munți, iar în unele zone au fost plantate exotice, plante medicinale și medicinale. Aproape de intrarea în grădină, lângă faleză, există un zid mare de castel - fortificații din secolul al XVII-lea, care impresionează cu aspectul său.

SANCTUAR "VEPRIC" Sfințul altar croat a fost înființat în 1908 episcop dr. Juraj Caric (1867-1921), care este îngropat în biserică. Peștera naturală și întregul peisaj cu dealuri și pârâul care rulează în reminiscența orașului Lourdes, unde anul 1858 al lui Bl.Dj.Marija a apărut de 18 ori lui Bernadette Soubirous. Acest centru a fost construit ca o capelă cu sacristie, altar pe pătrat, confesionali, Stații de Cruce, o căsuță pentru exerciții spirituale și căi pentru procesiuni. A fost construită în noua casă pentru nevoile sanctuarului și retragerea. Datorită frumuseții și liniștii sale naturale, acest altar este vizitat pe tot parcursul anului, iar principalele zile de pelerinaj: 11. și 25.III, 15 august, 7 și 8 septembrie.

PARCUL NATURAL "BIOKOVO" marcate de frumusețea deosebită a peisajului său, marea diversitate a faunei sălbatice și o multitudine de forme și fenomene geomorfologice (peșteri, crăpături, scufundări, stridii, groapă). În funcție de condițiile meteorologice și altitudinea, zona este acoperită cu vegetație din Marea Mediterană până la munte. Cu vechile păduri de fag, brad și pin, parcul a înregistrat aproape 1500 de specii de plante, inclusiv un număr de specii endemice și relicte (clopotul Biokovo, tricoul cu frunze înguste etc.). Fauna vertebrate a numeroase reptile și păsări și aproximativ treizeci de specii de mamifere care trăiesc aici ar trebui să menționeze dormini, lilieci, mistreți, capre negre, muflon și lup. Pentru mai multe informații, consultați "Park prirode biokovo" www.biokovo.com

Excursii Makarska Croatia

Riviera Makarska și turism în CroațiaCROATIANUL TURISM este una dintre cele mai importante ramuri ale economiei croate. Istoria turismului din Croația se întoarce la mijlocul secolului al XIX-lea în perioada din jurul anului 1850. Anul. Dezvoltat cu succes până în prezent, iar acum Croația este una dintre cele mai vizitate și cele mai importante destinații turistice din Marea Mediterană. Sloganul care reprezintă Croația pe piața turistică internațională după Marea Mediterană așa cum a fost odinioară. Croația Lonely Planet a proclamat cea mai bună destinație turistică pentru anii 2005, în timp ce revista National Geographic Adventure Magazine Croatia prolasio este cea mai bună destinație pentru anul 2006. Reuters a anunțat că liderii de călătorie, o companie de turism lider de vânzare în Statele Unite, Croația și-a declarat destinația internațională de top pentru Europa pentru 2012. an. Croația este bogată în frumusețe naturală, insule din care 1 244, parcuri naționale, parcuri naturale, monumente protejate de UNESCO ca Palatul lui Dioclețian în orașele Split, Trogir și Dubrovnik, Bazilica Euphrasiană din Poreč și Catedrala Sf. în Šibenik, și cel mai mare avantaj față de concurența din partea croată a Mării Adriatice, care este raportată ca Agenția Europeană de Mediu, a condus 2010 și cea de-a doua cea mai curată din Europa. Și clima mediteraneană ușoară în Croația, cu veri calde și ierni moderat de frig, favorizează turismul croat și dezvoltarea sa suplimentară. Oferta turistică croată este foarte diversă și constă în turism nautic, excursii, scufundări, congrese, culturale, ecologice, rurale, religioase, aventură, sănătate, vânătoare și pescuit. Oferta turistică include mai multe croaziere pe navele motorizate de navigație și un Robinson foarte bine dezvoltat și mai dezvoltat, care, în plus față de oferirea de pământ și de ședere pe farul singur, cum ar fi reciful Dubrovnik sau Palagruza. Fiecare regiune turistică croată își dezvoltă separat oferta care caracterizează mediul înconjurător. Cele mai importante regiuni turistice croate sunt Istria, Kvarner, Dalmația, Dubrovnik și insulele de-a lungul sudului Adriaticii, Konavli Župa Dubrovnik, zona Dubrovnik, peninsula Peljesac, Croația Zagreb și Continental.

DALMACIJA este cea mai mare regiune turistică croată în care există trei mari centre turistice. Secțiunea nordică este un oraș vechi de trei mii de ani Zadar din Dalmația este situat orașul Split și Dubrovnik în sud, a cărui parte din ce în ce mai veche a orașului se află pe lista patrimoniului mondial UNESCO. Pe lângă aceste centre turistice glasvnih se află în Dalmația și centre turistice mai mici, cum ar fi Sibenik, Trogir, Makarska și numeroase așezări de coastă din Riviera Šibenik, Zadar și Makarska. În Dalmația, situat, de asemenea, și patru parcuri naționale croate Paklenica, Krka, Kornati și Mljet, numeroase locații de scufundări speologice sau atracții. Dalmația este cunoscută în lumea turismului și a numeroaselor sale insule. În Dalmația de Nord, de Kornati și insula Dugi, cu un lac situat în partea de sus a stâncii de 146 de metri în centrul Krapanj Hvar, cea mai faimoasă și cea mai însorită insulă croată Brac, cu faimoasa plajă Zlatni rat, Solta și Vis. În Dalmația de Sud a stabilit Korčula, Lastovo, Mljet și Insulele Elafite. Peninsula, situată în sudul Dalmației, o parte importantă a lirei turistice croate. Pe peninsula sunt mai multe stațiuni cum ar fi Ston, Orebic sau Trpanj multe așezări mici. Peninsula abundă în podgorii, iar un fel de atracție pe peninsulă este un drum cu multe crame și vinuri de cea mai înaltă calitate.

MAKARSKA a fost întotdeauna centrul regiunii înconjurătoare cunoscută sub numele de Riviera Makarska, atât într-un sens administrativ, politic și economic, precum și un centru de cultură, educație și de la mijlocul secolului al XX-lea, turism. Astăzi este un oraș de peste 15 mii de locuitori, care cuprinde satele pitorești la poalele muntelui Biokovo, inclusiv Veliko Brdo, Puharići, Kotišina și Makar (de unde vine și numele Makarska). Makarska este una dintre cele mai renumite destinații turistice de pe coasta croată, atractivă pentru natura și clima bună, bogată în atracții turistice și plină de gazde ospitaliere. Până în prezent, Makarska este cunoscută pentru plaja sa de nisip, care are o lungime de aproape 2 kilometri. Pășunile sunt căptușite cu pini și înconjurate de hoteluri de lux, facilități turistice și paradisuri gastronomice, și există o mulțime de distracție atât pentru adulți cât și pentru copii. Makarska se află sub muntele Biokovo (1762 m), care îl protejează de climatul continental dur și este responsabil pentru vegetația mediteraneană bogată, ierni blânde, veri lungi și calde, răcit de o briză răcoritoare numită maestral. Makarska are mai mult de 2750 de ore de soare în fiecare an și temperatura aerului de peste 20 ° C din iulie până în septembrie. În timpul acelorași luni, marea limpede cristalină înregistrează o temperatură de peste 20 ° C. Orașul Makarska a crescut în jurul unui port natural protejat de o peninsulă pitorească de la Sveti Petar și de pe capul Osejava. Este singurul port de acest fel dintre gurile râurilor Cetina și Neretva. În trecut, a oferit marinarilor, piraților și comercianților protecție și siguranță în timpul furtunilor, iar astăzi face același lucru pentru iahturi, bărci de navigație și nave turistice. Aceasta a contribuit la dezvoltarea sa într-un port comercial, în special în timpul ocupației otomane și venețiene. Astăzi există o linie de feribot, care rulează de câteva ori pe zi de la Makarska până la Sumartin, pe insula Brač. În timpul lunilor de vară, portul se umple cu iahturi și nave turistice, în timp ce tinerii adună pe piața principală Kačić bucurându-se de divertisment și spectacole culturale. Pe măsură ce se petrece noaptea, Makarska devine mai viu și mai viu, iar cafenelele, restaurantele și discotecile se umple. Cea mai bună modalitate de a se familiariza cu istoria acestui oraș este vizitarea mănăstirii franciscane care a sărbătorit recent cea de-a 500-a aniversare. Manastirea se mândrește cu o galerie de imagini, o bibliotecă, un muzeu malaco-logic unic (dedicat studiului și conservării molus, telor) și Institutul de Munți și Mării. Biserica Sf. Marko se află pe piața Kacic. În partea de nord se află: galeria Gojak, situată în clădirea veche a școlii, biblioteca publică, școala de muzică și sediul postului de radio Makarska Riviera. Muzeul orașului poate fi găsit pe malul mării, precum și biserica Sf. Filip. Biserica renovată din St. Petar este situată în parcul Sf. Petar, un loc cu o vedere frumoasă asupra orașului, magnificul Munte Biokovo și marea deschisă. Poziția geografică a orașului Makarska este de 44 ° 17'38 "latitudine și 17 ° 1 '20" longitudine, ceea ce îl plasează aproximativ în centrul jumătății nord-vest a coastei Makarska.

FUN AND NIGHTLIFE IN MAKARSKA
Makarska Viata de noapte si petrecere

CLUB "PETAR PAN" este o întâlnire de noapte deschisă pentru 1500 de persoane (care lucrează numai în timpul verii), situată lângă stadionul de fotbal de la sfârșitul unei lungi Riva din Makarska, una dintre cele mai mari stațiuni turistice și centre de noapte din Croația pe Coasta Adriatică. Petar Pan Club sărbătorește cea de-a 7-a aniversare în sezonul 2015. Politica de program: cântăreți pop, dans și folk, casa, oaspeți DJ internaționali RnB & electro. Este foarte ușor să ajungeți la Makarska cu mașina, cu autobuzul, cu barca sau chiar cu aerul (Aeroportul Split). Rezervarea meselor VIP pe baza aranjamentului prealabil.

BEACH BAR "BUBA" Pentru a experimenta cele mai nebunești petreceri din Marea Adriatică, trebuie să vizitați Bug Bug din Makarska. Situat de-a lungul coastei pe plaja cu pietriș, barul recent renovat se întâmplă în fiecare noapte. În timpul dimineții este locul perfect pentru a savura o ceașcă de cafea și pentru a înota în mare. Încă mai încălzit de soare se încălzește și atmosfera la Buba Bar. În după-amiaza, petrecerile dansului sălbatic și ora fericită după un eveniment de petrecere pe plajă. Seara, salutând DJ-ii populare, trupe și diverse concerte. Atmosfera incredibilă este ceva ce trebuie să experimentați pentru dvs.!

Petrecere pe plajă Makarska CROATIA

DEEP MAKARSKA cu siguranta cea mai buna echipa din Adriatica - Deep, situata intr-o pestera din secolul al II-lea. Al doilea război mondial, aproape de mare și în această vară a pregătit un program care vă garantează un nebun distracție pe care toți Makarska este calea de vacanță. Atractiv și unic doar pentru locația sa, Deep își va deschide porțile pentru 09 iunie și sunt mândri să-și anunțe o muzică de club de nume mare, care pentru al șaptelea an consecutiv va agita ringul de dans al clubului și va fi reîncorporat în ga s Top 10 cele mai vizitate destinație de noapte. Adânc în ghiduri turistice și revista are o reputație ca cel mai bun club din Adriatica datorită faptului că este situat într-o peșteră pe peninsula Osejava Makarska, și aproape de mare. Ca astfel de situri naturale din lume destul de puțin, nu este surprinzător faptul că mulți turiști și croați au ales Makarska și clubul pentru distracția lor nebun de vară. Clubul este alcătuit din două părți, însă aceste peșteri cu izolație fonică naturală sunt destinate petrecerii până dimineața și frumoasa terasă deschisă spre coasta mării și insulele Hvar și Brac. Terasa este ideală pentru toți acei mulțimi de vară care nu le place și doresc să savureze cocktailuri cu sunetul mării și luminile orașului.

Mascaradă de vară Makarska Croația