Hotell Makarska med pool

Hotellen Makarska Riviera

Hotellen Makarska riviera Makarska
Lyxigt strandboutiquehotell, 3 rum + 3 sviter och pool
Villa Jadranka är ett perfekt exempel på en framgångsrik kombination av traditionell och modern design kategoriserad med 4 stjärnor som är en perfekt bekräftelse av kvaliteten på innehåll och tjänster som villan erbjuder sina gäster. Lyxiga rum och frukost ligger på stranden i centrum, bara 10 meter från havet och 250 meter från stadens centrum. Villa har en utomhuspool och solterrass med panoramautsikt över havet och öarna.

2-4

1x

2-4

10 m

10 m

100 m

från 170 €
Lyxigt strandhotell med pool
Meteor Hotell ligger vid havet bara 30 m från stranden och 250 m från det vackra huvudtorget med kyrkan. Den trevliga atmosfären, platsen och kvalitetsfaciliteterna gör det idealiskt för familjesemestrar, affärsmän, idrottare och de som reser för passion och nöje. Nära till stranden, stora parker och vandringsleder på halvön Sv. Peter och Osejava, liksom stadens idrottsplatser, kommer att glädja dem som är inriktade på sport och rekreation.

2-4

1x

2-4

20 m

20 m

0 m

från 84 €
Hotell på stranden
Detta hotell ligger på den vackraste delen av Makarska-stranden, som ligger vid stadspromenaden vid havet, bara 10 m från stranden och 5 m, en minuts promenad från det vackra huvudtorget med kyrkan. Med kvalitetsanläggningar och läge är det idealiskt för familjesemestrar, affärsfolk, idrottare och de som reser för passion och fritid. Dra nytta av dess toppläge för långa promenader vid havet, sola på hotellstranden och njut av den spektakulära utsikten över havet och berget Biokovo.

2-4

1x

2-4

10 m

10 m

100 m

från 44 €
Hotell nära Makarska-stranden
Dalmatia Sunny Hotel ligger bara tio meter från stranden, i den västra delen av staden längs strandpromenaden. Det är ett idealiskt val för en bekymmersfri semester, men också för idrottare på grund av närheten till idrottsanläggningar. Förutom det turkiska badet erbjuder det gäster ett fitnessrum, hälsocenter och utomhuspool. Förutom bufféerbjudandet i hotellets restaurang, arrangeras temamiddagar med musik varje vecka.

2-4

1x

2-4

15 m

10 m

1200 m

från 36 €
Lyxigt hotell vid havet med pool
Hotell Osejava ligger vid stadens strandpromenad bara 30 m från stranden och 150 meter från det vackra huvudtorget med kyrkan. Lyxig atmosfär, läge och bekvämligheter av hög kvalitet, perfekt för semester, sport. Nära stränder, vackra parker och vandringsleder och närliggande idrottscent och idrottsplatser kommer att glädja de orienterade sporten och rekreation. Hotellet har 45 rum och 5 sviter.

2-4

1x

2-4

20 m

20 m

0 m

från 45 €
Hotell i centrum av Makarska
Hotell Biokovo ligger i centrum av Makarska vid vattnet, bara 20 m från havet och 150 meter från stranden. Trevlig atmosfär, läge och bekvämligheter av hög kvalitet, det är perfekt för affärsmän, idrottare och de som reser av passion och kul.

2-4

1-2

2-4

20 m

250 m

0 m

från 47 - 133 €
Hotell på stranden i Makarska nära tenniscentret
Sunny Resort Riviera ligger i den västra delen av Makarska vid stranden, omgiven av olivträd och tallskogar. Vi erbjuder 258 boenheter i flera paviljonger. Erbjudandet är baserat på halvpension med principen "All Inclusive Light", dvs drycker under måltiderna inkluderade i priset. Närheten till stranden och de lugna omgivningarna gör den idealisk för en familjesemester. Det finns ett tenniscenter i närheten. Anläggningen har idrottsplatser, och älskare av promenader och löpningar kommer att lockas av de långa vandringslederna vid havet.

2-4

1x

2-4

50 m

50 m

2000 m

från 36 €
Rum vid stranden / 20 m 2 / balkong / hav eller bergsutsikt
Nya lyxigt utrustade rum ligger direkt vid havet i den västra delen av Makarska, bara 5 meter från den vackra stenstranden och strandpromenaden. Dubbelsäng 200x180 cm, garderob, skrivbord, SAT-TV, WiFi - internet, Luftkonditionering, Badrum / dusch / WC, hårtork, balkong med utsikt över havet eller bergen, trädgårdsmöbler.

2x

1x

2x

10 m

5 m

800 m

från 38 - 88 €