Vile Makarska s bazenom

Vile Makarska s bazenom

VILE MAKARSKA

Vila s bazenom Makarska, Iznajmljivanje

VILE BAŠKA VODA

Baska Voda Vile s bazenom iznajmljivanje

VILE TUČEPI

Vile Tucepi Hrvatska

VILE PODGORA

Vila s bazenom, Podgora
MAKARSKA WEATHER

MAKARSKA RIVIJERA

Grad Makarska

razvio se oko prirodne luke koju štite slikoviti poluotok Sveti Petar i Osejava i najveća je i jedina takva luka između ušća Cetine i Neretve. Siguran je zaklon i pribježište za lošeg vremena, nekad pomorcima, gusarima i trgovcima, a danas turističkim jahtama, jedriličarima i izletničkim brodovima. Makarska se nalazi u podnožju planinskog masiva Biokova (1762 m), koji štiti od prodora kontinentalne klime te ima bujnu mediteransku vegetaciju, blagu zimu, duga i topla ljeta s osvježavajućim maestralom. Sunce je obasjava više od 2750 sati godišnje s temperaturom zraka višom od 20°C od lipnja do rujna, a prozirno more od lipnja do listopada ima temperaturu iznad 20°C. Pješčana i šljunčana plaža, duga je skoro 2 km i po njoj je bila, a i danas je prepoznatljiva. Uza šetnice obrubljene borovima nalaze se različiti turistički sadržaji, hoteli, apartmani, vile s bazenom, ugostiteljski objekti s gastronomskim specijalitetima, te obilje zabave za djecu i odrasle.
Makarska boat excursions
ROBINSONSKA KUĆA

 

Rent a Car i Transfer
RENT - A - CAR & TRANSFER

Vile s bazenom za Vaš idealan odmor!

NAJBOLJI SMJEŠTAJ NA MAKARSKOJ RIVIJERI - VILE S BAZENOM - APARTMANI S BAZENOM - APARTMANI UZ MORE - HOTELI S BAZENOM - LUKSUZAN SMJEŠTAJ - POVOLJNE CIJE - KONTAKTIRAJTE NAS

VILE S BAZENOM MAKARSKA RIVIJERA

"Makarska Holiday Home# je turistička agencija koja se specijalizirala za luksuzni privatni smještaja na Makarskoj rivijeri u Hrvatskoj. Makarska rivijera je najpoznatije turističko mjesto u Dalmaciji, poznata po prekrasnim dugim šljunčanim plažama i čistom moru. Naša je ponuda raznovrsna kako po tipu smiještaja tako i po cijenovnom razredu. Raspolažemo velikim izborom apartmana u privatnom smještaju uz more, luksuzne ville s bazenom i hotele kao i ville i apartmane u selima poviše Makarske. Sve naše ville i apartmani su vrhunski opremljeni svim sadržajem za ugodan odmor gostiju; klima uređaj, internet, SAT-TV, caffe aparat, parking, itd. Vlasnici smještaja su provjereni turistički radnici s dugogodišnjim radom u turizmu i kao takvi vrlo su ljubazni i komunikativni, uvijek na raspolaganju za sve vaše potrebe. Ako se odlučite vaš odmor provesti na moru u Hrvatskoj i Makarskoj nadamo se da ćete odabrati jedan od naših apartmana, a mi se radujemo vašem dolasku.
Srdačan pozdrav !

LAST MINUTE PONUDA

Baška Voda vila s bazenom, Villa Nikolina
Vila Podgora s bazenom Hrvatska, Villa Dani
Vila Makarska s bazenom - Villa Damir
Makarska rivijera vile za odmor - Fenix Podgora
Luksuzne ville Makarska s bazenom, Villa Gojak
Vile Makarska rivijera, Villa Zavojane
Luksuzne vile s bazenom - Robinzonske kuće - Apartmani uz plažu - Hoteli - Sobe
ŠTO TREBA POSJETITI U MAKARSKOJ
Botanički Vrt Kotišina

MALAKOLOŠKI MUZEJ (u franjevačkom samostanu) Makarska ima bogatu kulturno-povijesnu baštinu, no posebna je vrijednost Malakološki muzej sa zanimljivom i jedinstvenom zbirkom iz Jadrana i svjetskih mora. Drži se jednim od najljepših i najraskošnijih malakoloških muzeja u svijetu.

Muzej školjaka Makarska

BOTANIČKI VRT "KOTIŠINA" Biokovski botanički vrt Kotišina smješten je na primorskim obroncima planine Biokovo iznad sela Kotišina, na nadmorskoj visini od 350 - 500 m i sastavni je dio Parka prirode Biokovo. Na površini Biokovskog botaničkog vrta Kotišina utvrđeno je oko 300 samoniklih biljnih svojti, od tipično mediteranskih do planinskih, a na nekim područjima sađene su egzote, poljoprivredno i ljekovito bilje. U neposrednoj blizini ulaza u vrt, uz samu liticu, nalaze se zidine velikog Kaštela - fortifikacijskog objekta iz 17. st., koji impresionira svojim izgledom.

SVETIŠTE "VEPRIC" Hrvatsko lurdsko svetište osnovao je 1908.g. biskup dr. Juraj Carić (1867-1921), koji je i pokopan u svetištu. Prirodna špilja i cijeli krajolik s brežuljcima, raslinjem i potokom među njima živo podsjeća na Lurd, gdje se je Bl.Dj.Marija godine 1858. ukazala 18 puta Bernardici Soubirous. U ovom središtu podignuta je kapela sa sakristijom, oltar na trgu, ispovjedaonice, postaje križnog puta, dom za duhovne vježbe, staze za procesije. Podignuta je i nova kuća za potrebe svetišta i duhovne vježbe. Zbog svoje prirodne ljepote i tišine ovo je svetište veoma posjećeno kroz cijelu godinu, a glavni su hodočasnički dani: 11.II, 25.III, 15. VIII, 7. i 8 IX.

PARK PRIRODE "BIOKOVO" Park prirode Biokovo karakterizira osobita ljepota krajobraza, velika raznolikost živog svijeta i bogatstvo geomorfoloških oblika i pojava (špilje, škrape, vrtače, kamenice, jame...). Ovisno o klimatskim uvjetima i visinskom položaju područje je pokriveno vegetacijom od mediteranske do planinske. Uz stare šume bukve, jele i crnog bora, u Parku je zabilježeno gotovo 1500 različitih vrsta biljaka, među kojima je veći broj endemičnih i reliktnih vrsta (biokovsko zvonce, uskolisna zečina i dr.). U fauni kralješnjaka brojni su gmazovi i ptice, a od tridesetak vrsta sisavaca koji ovdje žive treba spomenuti puhove, šišmiše, divlju svinju, divokozu, muflona i vuka. Za više informacija pogledajte www.biokovo.com

Makarska Park prirode Biokovo

Makarska Rivijera i Turizam u HrvatskojHRVATSKI TURIZAM je jedna od najvažnijih gospodarskih grana Republike Hrvatske. Povijest turizma u Hrvatskoj seže do sredine 19. stoljeća u razdoblje oko 1850. godine. Uspješno se razvijao sve do današnjih dana, a danas je Hrvatska jedno od najposjećenijih i najvažnijih turističkih odredišta Sredozemlja. Slogan kojim se Hrvatska predstavlja na međunarodnom turističkom tržištu glasi Mediteran kakav je nekad bio. Lonely Planet je Hrvatsku proglasio najboljom turističkom destinacijom 2005. godine, dok je Magazin National Geographic Adventure Hrvatsku proglasio za najbolju destinaciju 2006. godine. Reuters je objavio da je Travel Leaders, vodeća kompanija za prodaju putovanja u Sjedinjenim Američkim Državama, Hrvatsku proglasila međunarodnom top destinacijom za područje Europe za 2012. godinu. Hrvatska obiluje prirodnima ljepotama, otocima kojih je 1 244, nacionalnim parkovima, parkovima prirode, spomenicima pod zaštitom UNESCO-a poput Dioklecijanove palače u Splitu, gradova Trogira i Dubrovnika, Eufrazijeve bazilike u Poreču i Katedrale svetog Jakova u Šibeniku, a najveća prednost u odnosu na konkurenciju je hrvatski dio Jadranskog mora koji je prema istraživanju Europske agencije za okoliš, provedenom 2010. godine, drugo najčišće more u Europi. I blaga Mediteranska klima u Hrvatskoj, s toplim ljetom i umjereno hladnom zimom, pogoduje hrvatskom turizmu i njegovom dodatnom razvoju. Turistička ponuda Hrvatske vrlo je raznolika a sastoji se od nautičkog, izletničkog, ronilačkog, kongresnog, kulturnog, ekološkog, seoskog, vjerskog, pustolovnog, zdravstvenog, lovnog ili ribolovnog turizma. U turističkoj ponudi su i višednevna krstarenja na motornim jedrenjacima te vrlo dobro razvijeni naturizam i sve razvijeniji Robinzonski turizam koji osim na kopnu nudi i boravak na usamljenim svjetionicima poput dubrovačkih Grebena ili Palagruže. Svaka hrvatska turistička regija ponaosob razvija svoju ponudu koja karakterizira njeno okružje. Najznačajnije hrvatske turističke regije su Istra, Kvarner, Dalmacija, Dubrovnik zajedno s otocima južnog Jadrana, Konavlima, Župom dubrovačkom, Dubrovačkim primorjem, Pelješcom te Zagreb i kontinentalna Hrvatska.

DALMACIJA Dalmacija je najveća turistička regija Hrvatske u kojoj su smještena tri velika turistička centra. Na sjevernom dijelu se nalazi tri tisuće godina stari grad Zadar, u srednjoj Dalmaciji je smješten grad Split, te na krajnjem jugu Dubrovnik čiji je stario dio grada na UNESCO - vom popisu svjetske baštine. Osim spomenutih glavnih turističkih centara u Dalmaciji su smješteni manji turistički centri poput Šibenika, Trogira i Makarske te brojna primorska naselja smještena duž šibenske, zadarske i makarske rivijere. U Dalmaciji su također smještena i četiri hrvatska nacionalna parka Paklenica, Krka, Kornati i Mljet, brojne speleološke lokacije ili ronilačke atrakcije. Dalmacija je u turističkom svijetu poznata i po brojnim otocima. U sjevernoj Dalmaciji se ističu Kornati i Dugi otok s jezerom Telašćicom na vrhu 146 m visokog klifa, u srednjoj Krapanj, Hvar kao najpoznatiji i najsunčaniji hrvatski otok, Brač s poznatom plažom Zlatni rat, Šolta ili Vis. U južnoj Dalmaciji jugu smjestili su se Korčula, Lastovo, Mljet te Elafitski otoci. I poluotok Pelješac, smješten u južnoj Dalmaciji, predstavlja važan dio hrvatske turističke pounde. Na Pelješcu se nalaze veća turistička naselja poput Stona, Orebića ili Trpnja te brojna manja naselja. Pelješac obiluje vinogradima, a kao svojevrsna atrakcija na Pelješcu postoji Vinska cesta s brojnim vinskim podrumima i vinima najviše kvalitete.

MAKARSKA Grad Makarska razvio se oko prirodne luke koju štite slikoviti poluotok Sveti Petar i rt Osejava i najveća je i jedina takva luka između ušća Cetine i Neretve. Siguran je zaklon i pribježište za lošeg vremena, nekad pomorcima, gusarima i trgovcima, a danas turističkim jahtama, jedriličarima i izletničkim brodovima. To je pridonijelo da je postala važna trgovačka luka, osobito za vrijeme turske i mletačke okupacije. Danas iz luke vozi trajekt više puta dnevno za Sumartin na Braču. Makarska je od davnine središte Makarskog primorja upravno, političko, gospodarsko, kulturno i prosvjetno, a od sredine XX. st. i turističko. Danas je to grad s više od 15 tisuća stanovnika kojemu pripadaju i slikovita naselja pod Biokovom, Veliko Brdo, Puharići, Kotišina i Makar od kojega je nastalo ime Makarska. Makarska je jedno od najpoznatijih turističkih odredišta hrvatskog priobalja, privlačno zbog svojih i prirodnih i klimatskih karakteristika, raznolike turističke ponude i gostoljubivih domaćina. Pješčana i šljunčana plaža, duga je skoro 2 km i po njoj je bila, a i danas je prepoznatljiva. Uza šetnice obrubljene borovima nalaze se različiti turistički sadržaji, udobni hoteli, ugostiteljski objekti s gastronomskim specijalitetima, te obilje zabave za djecu i odrasle. Makarska se nalazi u podnožju planinskog masiva Biokova (1762 m), koji štiti od prodora kontinentalne klime te ima bujnu mediteransku vegetaciju, blagu zimu, duga i topla ljeta s osvježavajućim maestralom. Sunce je obasjava više od 2750 sati godišnje s temperaturom zraka višom od 20°C od lipnja do rujna, a prozirno more od lipnja do listopada ima temperaturu iznad 20°C. Grad Makarska razvio se oko prirodne luke koju štite slikoviti poluotok Sveti Petar i rt Osejava i najveća je i jedina takva luka između ušća Cetine i Neretve. Siguran je zaklon i pribježište za lošeg vremena, nekad pomorcima, gusarima i trgovcima, a danas turističkim jahtama, jedriličarima i izletničkim brodovima. To je pridonijelo da je postala važna trgovačka luka, osobito za vrijeme turske i mletačke okupacije. Danas iz luke vozi trajekt više puta dnevno za Sumartin na Braču. Za ljetnih večeri luka je puna jahti i turističkih izletničkih brodova, a Kačićev trg u središtu grada pun je mladosti koja uživa u zabavnim i kulturnim priredbama. Što dublje u noć makarska je riva sve življa, a kafići, restorani i disco-barovi sve puniji. Povijest grada najbolje se može upoznati u Franjevačkom samostanu, koji je proslavio 500 godina postojanja. U svojim prostorima čuva pinakoteku, knjižnicu, jedinstveni Malakološki muzej i Institut Planina i more. Na Kačićevu trgu je crkva Sv. Marka, a s njezine su sjeverne strane u staroj školi galerija Gojak, gradska knjižnica, glazbena škola i Radio Makarska rivijera. Na obali je Gradski muzej i crkva Sv. Filipa. U parku Sv. Petra nalazi se obnovljena crkva Sv. Petra a odatle se pruža i prekrasan pogled na grad, veličanstveno Biokovo i pučinu. Leži na 43° 17' 38'' geografske širine i na 17° 1' 20'' istočne dužine, skoro u sredini sjeverozapadne polovice Makarskog primorja.

ZABAVA I NOĆNI ŽIVOT U MAKARSKOJ
Apartmani u Makarskaj, zabava, party i noćni život

CLUB "PETAR PAN" je noćni club na otvorenom (koji rade samo u ljetnom razdoblju), nalazi se u neposrednoj blizini nogometnog stadiona na kraju Riva u Makarskoj, jednog od najvećih hrvatskih turističkih mjesta poznato po noćnom životu na Jadranu. Club može primiti 1500 ljudi, Petar Pan Klub se slavi 7. obljetnicu u sezoni 2015. Glazbeni program: domaće pop, dance i folk pjevača, kuće, RnB & electro međunarodnih DJ gostiju. Vrlo lako je doći Makarsku, automobilom, autobusom, brodom ili čak avionom (zračna luka Split). VIP Stolovi Rezervacija po dogovoru.

BEACH BAR "BUBA" Za doživjeti naj luđi parti na Jadranskom moru morate posjetiti Buba Bar u Makarskoj. Smješten uz samu obalu na šljunčanuoj plaži, novouređen bar sa happenning svako veče. Tijekom jutra je idealno mjesto za uživanje u kavi, i kupanju u moru. Kako više grije sunce tako se zagrijava i atmoshpere na Buba Baru. Tijekom poslijepodnevnih sati, divlje plesne zabave i Happy Hour nakon Beach Party događaja. U noći dočekuju popularni DJ-a, bendovi i razni koncerati. Nevjerojatno atmosfera je nešto što se morate doživjeti za sebe!

Beach bar Buba Makarska

DEAP MAKARSKA Zasigurno najljepši klub na Jadranu – Deep; smješten u špilji iz II. Svjetskog rata, tik uz more i ovo ljeto pripremio je program koji garantira lud provod svima vama kojima je Makarska na putanji godišnjeg odmora. Atraktivan i jedinstven upravo po svojoj lokaciji, Deep će svoja vrata otvoriti već 09. lipnja te s ponosom najavljuje velika imena klubske glazbe koja će sedmu godinu za redom tresti plesni podij kluba i ponovno ga uvrstiti u ljestvicu top 10 najposjećenijih noćnih destinacija na Jadranu. Deep u brojnim turističkim vodičima i stranim magazinima slovi kao najljepši klub na Jadranu upravo zbog činjenice da je smješten u špilju na makarskom poluotoku Osejava, i to odmah uz more. Kako je takvih prirodnih lokacija u svijetu vrlo malo, nije čudno kako su brojni turisti ali i Hrvati odabrali upravo Makarsku i ovaj club za svoje lude ljetne provode. Klub se satoji iz dva dijela, već navedene špilje s prirodnom zvučnom izolacijom namjenjene za partijanje do ranih jutarnjih sati te prekrasne otvorene terase okrenute prema pučini mora i Jadranskim otocima Hvaru i Braču. Terasa je idealna za sve one kojima ljetne gužve ne odgovaraju te žele ispijati koktele uz sum mora i svijetla grada. deep-makarska.

Nočni život Makarska