Sobe na Moru - Makarska Sobe za iznajmljivanje

Sobe MAKARSKA

Dalmacija Makarska Sobe
  • Sobe uz More Makarska - Villa Jadranka
za 2 osobe
Soba clasic / 50 m2 / Novi luksuzno opremljen objekat sa sobama s doručkom nalazi se direktno uz more u centralnom djelu Makarska, udaljen svega 5 metara od predivne šljunčane plaže i šetnice. Gostima su na raspolaganju vanjski bazen i terasa za sunčanje s prekrasnim pogledom na more.

Udaljenost od mora: 10 m
Udaljenost od plaže: 5 m
Udaljenost od centra: 200 m
od 170 - 230 €
  • Sobe uz More Makarska - Villa Jadranka
za 2 + 1 osoba
Soba superior / 55 m2 /Novi luksuzno opremljen objekat sa sobama s doručkom nalazi se direktno uz more u centralnom djelu Makarska, udaljen svega 5 metara od predivne šljunčane plaže i šetnice. Gostima su na raspolaganju vanjski bazen i terasa za sunčanje s prekrasnim pogledom na more.
Udaljenost od mora: 10 m
Udaljenost od plaže: 5 m
Udaljenost od centra: 200 m
od 200 - 260 €
  • Sobe uz More Makarska - Villa Jadranka
za 2 + 2 osobe
Suite / 74 m2 / Novi luksuzno opremljen objekat sa sobama s doručkom nalazi se direktno uz more u centralnom djelu Makarska, udaljen svega 5 metara od predivne šljunčane plaže i šetnice. Gostima su na raspolaganju vanjski bazen i terasa za sunčanje s prekrasnim pogledom na more. Suite raspolaže s: dnevnom i spavaćom sobom, kupaonicom i 2 balkona s pogledom na more.

Udaljenost od mora: 10 m
Udaljenost od plaže: 5 m
Udaljenost od centra: 200 m
od 230 - 300 €
  • Sobe za iznajmljivanje Makarska -  Villa Riva
za 2 - 4 osobe
Sobe RIVA / Luksuzno opremljene sobe s doručkom smještene u samom centru grada udaljene 50 m od mora i gradske šetnice te 200 m od glavne gradske šljunčane plaže koja je zbog sitnog pjeska i prirodne hladovine borove šume idealna za malu djecu i starije osobe. Raspolaže sa 4 dvokrevetne sobe i 1 vip sobom za 2+2 osobe. Vila raspolaže zatvorenim sigurnim parkingom.
Udaljenost od mora: 50 m
Udaljenost od plaže: 200 m
Udaljenost od centra: 0 m
od 78 - 97 €
  • Sobe u Makarskoj iznajmljivanje - Soba Tonci
za 2 osobe
Soba TONĆI / Nalazi se u zapadnom dijelu Makarske u blizini hotel "Biokovka", samo 90 m udalena od mora i prekrasne šljunčane plaže. Soba se sastoji od: Francuski krevet, Kupaonica / Tuš Kada / WC (toalet), Radni stol, Televizor sa satelitskim programima, WiFi - internet, Klima uređaj, Aparat za kavu / čaj, Frižider, izlaz na Balkon. Kuća raspolaže sa još 6 apartmana za više osoba.
Udaljenost od mora: 90 m
Udaljenost od plaže: 90 m
Udaljenost od centra: 800 m
od 30 - 50 €