Hotel Makarska uz more - Villa Jadranka

Hoteli Makarska Rivijera

Hoteli Makarska rivijera Makarska
Luksuzni boutique hotel, 3 sobe + 3 suite i terasa s bazenom
Villa Jadranka je manji luksuzno opremljen hotel sa 6 prostranih soba i restoranom. Vila Jadranka je savršen primjer uspješnog spoja tradicionalnog i modernog dizajna kategorizirana sa 4 zvjezdice koje su savršena potvrda kvaliteti sadržaja i usluge koju vila pruža svojim posjetiteljima. Luksuzno opremljene sobe s doručkom smještene uz samu plažu centru grada udaljene samo 10 m od mora te 250 m od središta grada. Villa raspolaže otvorenim bazenom i terasom za sunčanje s panoramskim pogledom na more i otoke.
broj osoba

2-4

broj kreveta

2+2

do mora

10 m

do plaže

10 m

do centra

0 m

od 170 - 300 €
Luksuzni hotel s bazenom uz more s bazenom
Hotel Osejava smješten je na gradskoj šetnici uz samo more tek 30 m od plaže i 150 m od prekrasnog glavnog trga s crkvom. Ugodnim ambijentom, lokacijom i kvalitetnim sadržajima idealan je za poslovne ljude, sportaše, kao i one koji putuju iz strasti i razonode. Blizina plaže, prostranih parkova i pješačkih staza na poluotocima Sv. Petar i Osejava, kao i gradskih sportskih terena obradovati će one orijentirane sportu i rekreaciji. Hotel raspolaže s 45 soba i 5 apartmana.
broj osoba

2+2

broj kreveta

2+2

do mora

30 m

do plaže

30 m

do centra

0 m

od 45 - 95 €
Hotel u centru Makarske
Hotel Biokovo nalazi se u gradskom središtu Makarske na samoj rivi, tek 20 m od mora i 150 m udaljen od plaže. Ugodnim ambijentom, lokacijom i kvalitetnim sadržajima, idealan je za poslovne ljude, sportaše, kao i one koji putuju iz strasti i razonode. Blizina plaže, prostranih parkova i pješačkih staza na poluotocima Sv. Petar i Osejava, kao i gradskih sportskih terena obradovati će one orijentirane sportu i rekreaciji.
broj osoba

2+2

broj kreveta

2+2

do mora

20 m

do plaže

100 m

do centra

100 m

od 47 - 133 €
Luksuzni hotel uz plažu, Gradac - Makarska riviera
Hotel Saudade nudi elegantan spoj suvremene udobnosti, vrhunske usluge i mediteranskog doživljaja. Smješten u pitoresknom mjestu Gradac, nalazi se blizu samog centra, na samo par metara do glavne gradske plaže. Idealan za goste željne aktivnog odmora - kupanja, sunčanja, izleta, razgleda kulturno-povijesnih i prirodnih znamenitosti, nudi i gastro užitke na terasi svojeg a la carte restauranta. Sa balkona svih 28 soba i suiteva hotela
broj osoba

2+2

broj kreveta

2+2

do mora

20 m

do plaže

50 m

do centra

100 m

od 30 - 180 €