Hotel Makarska uz more

Hoteli Makarska Rivijera

Hoteli Makarska rivijera Makarska
Luksuzni boutique hotel, 3 sobe + 3 suite i terasa s bazenom
Villa Jadranka je manji luksuzno opremljen hotel sa 6 prostranih soba i restoranom. Vila Jadranka je savršen primjer uspješnog spoja tradicionalnog i modernog dizajna kategorizirana sa 4 zvjezdice koje su savršena potvrda kvaliteti sadržaja i usluge koju vila pruža svojim posjetiteljima. Luksuzno opremljene sobe s doručkom smještene uz samu plažu centru grada udaljene samo 10 m od mora te 250 m od središta grada. Villa raspolaže otvorenim bazenom i terasom za sunčanje s panoramskim pogledom na more i otoke.

2-4

1x

2-4

10 m

10 m

100 m

od 170 €
Luksuzni hotel s bazenom uz plažu s bazenom
Hotel Meteor smješten je uz samo more tek 30 m od plaže i 250 m od prekrasnog glavnog trga s crkvom. Ugodnim ambijentom, lokacijom i kvalitetnim sadržajima idealan je za obiteljski odmor, poslovne ljude, sportaše, kao i one koji putuju iz strasti i razonode. Blizina plaže, prostranih parkova i pješačkih staza na poluotocima Sv. Petar i Osejava, kao i gradskih sportskih terena obradovati će one orijentirane sportu i rekreaciji.

2-4

1x

2-4

20 m

20 m

0 m

od 84 €
Hotel u neposrednoj blizini makarske plaže
Dalmacija Sunny Hotel je smješten je tek desetak metara od plaže, na zapadnom dijelu grada uz samu šetnicu. Idealan je izbor za bezbrižan odmor, ali i za sportaše zbog blizine sportskih sadržaja. Uz tursku kupelj gostima nudi fitness dvoranu, wellness, kao i vanjski bazen. Uz buffet ponudu hotelskog restorana, tjedno se priređuju i tematske večere s glazbom.

2-4

1x

2-4

15 m

10 m

1200 m

od 36 €
Hotel na plaži
Ovaj hotel nalazi se na najljepšem djelu Makarske plaže, smješten je na gradskoj šetnici uz samo more tek 10 m od plaže i 5 m, minuta hoda od prekrasnog glavnog trga s crkvom. Kvalitetnim sadržajima i lokacijom idealan je za obiteljski odmor, poslovne ljude, sportaše, kao i one koji putuju iz strasti i razonode. Iskoristite njegovu vrhunsku lokaciju za duge šetnje uz more, sunčanje na hotelskoj plaži i uživanje u spektakularnom pogledu na more i planinu Biokovo.

2-4

1x

2-4

10 m

10 m

100 m

od 44 €
Hotel na makarskoj plaži u blizini teniskog centra
Na zapadnom dijelu Makarske uz plažu, okružen maslinama i borovom šumom, nalazi se Rivijera Sunny Resorta. U ponudi je 258 smještajnih jedinica u nekoliko pavilijona. Ponuda je na bazi polupansiona uz "All Inclusive Light" princip, tj. piće za vrijeme obroka uključeno u cijenu. Blizina plaže i mirno okruženje čini ga idealnim za obiteljski odmor. U neposrednoj blizini je teniski centar. U sklopu naselja su sportski tereni, a ljubitelje šetnje i trčanja privući će duge pješačke staze uz more.

2-4

1x

2-4

50 m

50 m

2000 m

od 36 €
Luksuzni hotel s bazenom uz more s bazenom
Hotel Osejava smješten je na gradskoj šetnici uz samo more tek 30 m od plaže i 150 m od prekrasnog glavnog trga s crkvom. Ugodnim ambijentom, lokacijom i kvalitetnim sadržajima idealan je za poslovne ljude, sportaše, kao i one koji putuju iz strasti i razonode. Blizina plaže, prostranih parkova i pješačkih staza na poluotocima Sv. Petar i Osejava, kao i gradskih sportskih terena obradovati će one orijentirane sportu i rekreaciji. Hotel raspolaže s 45 soba i 5 apartmana.

2-4

1x

2-4

20 m

20 m

0 m

od 45 €
Hotel u centru Makarske
Hotel Biokovo nalazi se u gradskom središtu Makarske na samoj rivi, tek 20 m od mora i 150 m udaljen od plaže. Ugodnim ambijentom, lokacijom i kvalitetnim sadržajima, idealan je za poslovne ljude, sportaše, kao i one koji putuju iz strasti i razonode. Blizina plaže, prostranih parkova i pješačkih staza na poluotocima Sv. Petar i Osejava, kao i gradskih sportskih terena obradovati će one orijentirane sportu i rekreaciji.

2-4

1-2

2-4

20 m

250 m

0 m

od 47 €
Luksuzne sobe uz more, 20 m2 balkon, pogled more
Novi luksuzno opremljene sobe nalaze se direktno uz more u zapadnom djelu Makarska, udaljene svega 5 metara od predivne šljunčane plaže i šetnice. Bračni krevet 200x180 cm, garderobni ormar, radni stol, SAT-TV, WiFi - internet, Klima uređaj, Kupaonica / tuš kada / WC, sušilo za kosu, Balkon s pogledom na more ili planinu, vrtna garnitura za sjedenje.

2x

1x

2x

10 m

5 m

100 m

od 38 - 88 €