Makarska szállás

Makarska Szállás

image sjena
APARTMANOK
Makarska Szállás - Kiadó apartmanok
VILLÁK MEDENCÉVEL
Makarska Horvátország, Villák medencével
SZOBÁK
Kiadó szoba - Kiadó szoba - Makarska riviéra
HOTELEK
Tengerparti Hotel Makarska riviéra

MAKARSKA RIVIÉRA

Település Makarska nőtt mintegy természetes kikötő által védett festői félsziget Szent Péter és Osejava Cape, és a legnagyobb, és az egyetlen rendelkezésre álló port között a szája, a Cetina és a Neretva. Ez biztonságos menedék és menedéket a rossz időjárás matrózok, kalózok és kereskedők, és most turisztikai jachtok, vitorlás hajók és kirándulóhajók. Makarska található lábánál a Biokovo (1762 m), amely megvédi a zord kontinentális éghajlat és a gazdag mediterrán növényzet, enyhe tél, a hosszú forró nyár egy frissítő fuvallat. A nap több mint 2750 órát évente, és a levegő hőmérséklete 20 ° C júniustól szeptemberig, tiszta képet júniustól októberig amelynek hőmérséklete meghaladja a 20 ° C-on Homokos tengerpart, hosszú közel 2 km-re, és ez volt, és még mindig felismerhető. A járdák bélelt fenyőfákkal és turisztikai létesítmények, szállodák, apartmanok, villák medencével, éttermek gasztronómiai különlegességeket, és rengeteg szórakozási lehetőséget kicsiknek és nagyoknak.
Robinson ház Hvar
ROBINSON HÁZ

 

Rent a Car and Transfer
RENT-A-CAR & TRANSFER
Makarska szállás, Horvátország magánapartmanok-Makarska szállás
Makarska szállás a tökéletes nyaralást !
MAKARSKA SZÁLLÁS - MAGÁNAPARTMANOK MAKARSKÁN - A LEGJOBB MAGÁNSZÁLLÁSOK MAKARSKA RIVIÉRA DALMÁCIA - HÁZAK MEDENCÉVEL - APARTMANOK A TENGER KŐZELÉBEN - HOTEL - HAJÓK - LUXUS SZÁLLÁS - BARÁTSÁGOS HAZIGAZDÁK - ALACSONY ÁRAK
Makarska Szállás - Apartman a tenger melletti

MAKARSKA SZÁLLÁS - Magánapartmanok Makarskán

"Makarska Holiday Home" egy utazási iroda specialitása, hogy a luxus szállás a Makarska riviéra. Makarska Riviera legismertebb turisztikai célpont Horvátország, ismert gyönyörű hosszú homokos strandok, tiszta vizű és magánszállások. Szállás, hogy van a mi gazdag kínálata változatos magánszállások szerint a szállás típusát és árú osztályonként. Szállás kínálatunk van felszerelve modern és luxus bútorok. Tengerparti szállást és a szállás medencével, részét képezik az ajánlat. Luxus szállás medencével és magánapartmanok a tengerparton, Makarska, hogy irodánk egyedülálló. Minden szállás el van látva kiváló létesítményekkel egy kényelmes és pihentető Vendégek: WiFi internet, műholdas TV, légkondicionáló, stb szálláshely tulajdonosok nagyon barátságos és kommunikatív, mindig elérhető minden igényét kielégíteni. Ha úgy dönt, hogy töltse szabadságát Makarska remélem úgy dönt, a szállás, és várjuk, hogy találkozhassunk.Szívélyes üdvözlettel !LAST MINUTE AJÁNLAT

- 20 %
Villa Makarska medencével, Villa Art

Villa ART Makarska - 8 személy

Villa Art Makarska - 2 medence
Horvátország villa medencével Makarska, Villa Art
Makarska Szállás, villa medencével
Horvátország villa medencével kiadó
Villa Makarska 8 fő részére, Villa Art
Makarska magánszállás Villa Art
Két medence - 4 hálószoba - Nappali - Kilátás a tengerre - Kert - Parkolás

MIT MEG KELL LÁTOGATNI MAKARSKA

Botanical Garden Kotišina

MALOCOLOGICAL MUSEUM (a ferences kolostor) Makarska gazdag kulturális és történelmi örökség, hanem a hely különlegessége a Malacological Múzeum egy érdekes és egyedülálló gyűjteménye található az Adriai-és a tenger. Úgy véljük, az egyik legszebb és leggazdagabb malakológiai múzeum a világon.

Malacological museum Makarska


BOTANIKUS KERT "KOTIŠINA" Botanikus Kert található a tengerparti lejtőin a hegy lejtőjén a falu fölött Kotišina, a tengerszint feletti magasság 350-500 szerves része a természetvédelmi park hegy. A felszínen lejtőn botanikus kert Kotišina találtak mintegy 300 vadon élő növényfajok jellemző a Földközi-tengertől a hegyekben, és egyes területeken ültettek egzotikus, mezőgazdasági és gyógynövények. A bejárat közelében a kertbe, mellette a szikla, van egy nagy várfalakat - erődítmények a 17. században, amely lenyűgözi a megjelenés.

SZENTÉLY "VEPRIC" Horvát szentély 1908-ban alapították püspök dr. Juraj Čarić (1867-1921), aki a templomban temették el. A természetes barlang és az egész táj hegyek és a patak fut, és emlékeztet a Lourdes, ahol a Bl.Dj.Marija év 1858 megjelent 18-szor, Bernadette Soubirous. Ez a központ épült kápolna sekrestye, oltár a téren, gyóntatószék, Kálváriák, otthont lelkigyakorlat, útvonalakat felvonulásokat. Épült az új házban az igények a szentély és a visszavonulást. Mert a természeti szépség és a nyugalom a kegyhely látogatott egész évben, és a fő búcsújáró napok: 11. és 25.III, augusztus 15-én 7 és szeptember 8.

NATURE PARK "BIOKOVO" Nature Park Biokovo jellemezte megkülönböztető szépség a táj, a nagy változatossága vadon élő állatok és gazdag geomorfológiai formák és jelenségek (barlangok, repedések, víznyelők, osztriga, pit ...). Attól függően, hogy az időjárási viszonyok és magassági helyzetét a terület növényzettel borított a Földközi-tenger fel a hegyre. A régi erdők bükk, fenyő és borovi, a park felvett közel 1.500 növényfaj, köztük számos endemikus és reliktum faj (Biokovo harang, keskeny levelű búzavirág, stb.) A gerinces fauna számos hüllők és madarak, és mintegy 30 emlősfaj, hogy élnek itt meg kell említeni dormice, denevérek, vaddisznó, zerge, muflon és a farkas. További információkért lásd www.biokovo.com

Makarska Horvátország

Makarska Riviera és turizmus HorvátországbanHORVÁT TURIZMUS Horvát turizmus az egyik legfontosabb ága a horvát gazdaság. Története turizmus Horvátországban nyúlik vissza a közép 19. század közötti időszakban 1850 körül. évben. Sikeresen fejlesztették ki ezt a napot, és most Horvátország egyik leglátogatottabb és a legfontosabb turisztikai célpontok a Földközi-tenger. A szlogen, amely képviseli Horvátországot a nemzetközi turisztikai piacon követően a Földközi-tenger, mint valaha volt. Lonely Planet Horvátország kikiáltotta a legjobb turisztikai célpontja a 2005. éves, míg a National Geographic Adventure magazin Horvátországot prolasio a legjobb hely a 2006. év. Reuters bejelentette, hogy Travel Leaders, a világ egyik vezető utazási iroda eladása az Egyesült Államokban, Horvátország kinyilvánította nemzetközi top uticél Európa 2012. évben. Horvátország gazdag természeti szépség, a szigetek, amelyek 1 244, a nemzeti parkok, természetvédelmi parkok, műemlékek UNESCO által védett, mint Diocletianus palota Split, Trogir és Dubrovnik városokban, bazilikát a Porec és a Cathedral of St. James Sibenik, és a legnagyobb előnye versenyt a horvát részét az Adriai-tenger, amely a jelentések szerint az Európai Környezetvédelmi Ügynökség, lefolytatta a 2010. és a második legtisztább tenger Európában. És enyhe mediterrán éghajlat Horvátország, meleg nyár és mérsékelten hideg tél, kedvez a horvát turizmus és annak további fejlődését. A horvát turisztikai kínálat nagyon változatos és áll tengeri, kirándulások, búvárkodás, kongresszus, kulturális, ökológiai, falusi, vallásos, kaland, egészségügyi, vadászati és halászati ​​turizmus. A turisztikai kínálat tartalmaz néhány cirkál a motoros vitorlás hajók, és egy nagyon jól fejlett és a fejlettebb naturizmus Robinson, aki amellett, hogy földet és marad a magányos világítótorony mint Dubrovnik zátony vagy Palagruza.Minden horvát turisztikai régióra külön fejleszti ajánlatot, amely jellemzi a környezetet. A legfontosabb horvát idegenforgalmi régiók Isztria, Kvarner, Dalmácia, Dubrovnik és a szigetek mentén a déli Adria Konavli Župa Dubrovnik, Dubrovnik terület, Peljesac félsziget, Horvátország Zágráb és Continental. 

DALMÁCIA a legnagyobb horvát turisztikai régió, ahol három nagy turisztikai központ. Az északi rész a 3000 éves város Zadar Dalmáciában található város, Split és Dubrovnik délen, amelynek növekvő régi részében a város az UNESCO világörökségi listáján. Ezen kívül glasvnih turisztikai központok találhatók Dalmáciában kisebb turisztikai központok, mint Sibenik, Trogir, Makarska, és számos part menti települések a Sibenik, Zadar és a Makarska riviéra. Dalmáciában is található, és négy horvát nemzeti park Paklenica, Krka, Kornati és Mljet, számos barlangtani búvárkodás helyeken vagy látványosságait is. Dalmácia ismert a világon, a turizmus és a számos sziget. Észak-Dalmáciában, a Kornati és Dugi sziget egy tó található a tetején, a 146 méter magas sziklafal központi Krapanj Hvar, mint a legismertebb és legnaposabb horvát sziget Brac a híres Zlatni rat, Solta és Vis. A Dél-Dalmácia déli részén telepedett Korcula, Lastovo, Mljet és az Elafit-szigetekre. Félsziget, található a Dél-Dalmácia, amely fontos része a horvát idegenforgalmi font. A félsziget nagyobb üdülőhelyek, mint Ston, Orebic és Trpanj sok kis településeken. Félsziget bővelkedik a szőlő-, egyfajta vonzereje a félszigeten van egy út, sok pincék és borok a legmagasabb minőséget.

MAKARSKA Település Makarska nőtt mintegy természetes kikötő által védett festői félsziget Szent Péter és Osejava Cape, és a legnagyobb, és az egyetlen rendelkezésre álló port között a szája, a Cetina és a Neretva. Ez biztonságos menedék és menedéket a rossz időjárás matrózok, kalózok és kereskedők, és most turisztikai jachtok, vitorlás hajók és kirándulóhajók. Ez hozzájárult ahhoz, hogy a fejlődés egy fontos kereskedelmi kikötő, különösen a török és a velencei megszállás. Ma a kikötő komp naponta többször vonatkozó Sumartin a szigeten. Makarska mindig is a központja Makarska Riviera, politikai, gazdasági, kulturális, és mivel a huszadik század közepéig, az idegenforgalom. Ma ez a város több mint 15 000 lakossal, amely magában foglalja festői falvak mellett Biokovo hegység, Puharic Kotišina és legkevésbé, amelynek a neve Makarska. Makarska egyik leglátogatottabb turisztikai hely a horvát tengerparton, vonzó jellege és a jó klíma, gazdag idegenforgalmi látványosságok és barátságos házigazdák. Homokos tengerpart, hosszú közel 2 km-re, és ez volt, és még mindig felismerhető. A járdák bélelt fenyőfákkal és turisztikai létesítmények, luxus szálloda, éttermek gasztronómiai különlegességeket, és rengeteg szórakozási lehetőséget kicsiknek és nagyoknak. Makarska található lábánál a Biokovo (1762 m), amely megvédi a zord kontinentális éghajlat és a gazdag mediterrán növényzet, enyhe tél, a hosszú forró nyár egy frissítő fuvallat. A nap több mint 2750 órát évente, és a levegő hőmérséklete 20 ° C júniustól szeptemberig, tiszta képet júniustól októberig amelynek hőmérséklete meghaladja a 20 ° C-on Település Makarska nőtt mintegy természetes kikötő által védett festői félsziget Szent Péter és Osejava Cape, és a legnagyobb, és az egyetlen rendelkezésre álló port között a szája, a Cetina és a Neretva. Ez biztonságos menedék és menedéket a rossz időjárás matrózok, kalózok és kereskedők, és most turisztikai jachtok, vitorlás hajók és kirándulóhajók. Ez hozzájárult ahhoz, hogy a fejlődés egy fontos ke reskedelmi kikötő, különösen a török és a velencei megszállás. Ma a kikötő komp naponta többször vonatkozó Sumartin a szigeten. A nyári hónapokban a kikötő tele van jachtok és idegenforgalmi hajók és Kacic tér a város központjában tele van a fiatalok, akik élvezik a szórakoztató és kulturális rendezvények. Mivel az éjszaka folytatódik, Makarska lesz élénkebb és élénkebb, és a bárok, éttermek és bárok diszkó töltse fel. A történelem a város legjobban be a ferences kolostor, amely ünnepelte 500 éves fennállását. A kolostor művészeti galéria, könyvtár, egyedi Malakológus Múzeum és Intézet a hegyek és a tenger. A főtéren a templom. Mark, annak északi oldalán, a régi iskola Gojak galéria, könyvtár, zeneiskola és a Makarska riviéra rádió. A part a Városi Múzeum és a Szent. Philip. A park St. Petra található a St. Peter, egy hely, gyönyörű kilátás nyílik a városra, csodálatos hegyi és a tengerre. A település a 43 ° 17 '38'' északi szélesség és 17 ° 1 '20'' keleti hosszúság, majdnem a közepén északnyugati felében a Makarskai riviérán.

SZŐRAKOZTATŐ ÉS ÉJSZAKAI MAKARSKA

Makarska Nightlife - Party

CLUB "PETAR PAN" egy egész éjszaka szabadtéri helyszín 1500 fő (a munka csak a nyári időszakban), közelében található a Manchester, a végén egy hosszú Riva Makarska, Horvátország egyik legnagyobb turisztikai üdülőhelyek és az éjszakai élet központja a Adriai-tenger partján. Peter Pan Club idén ünnepli 7. születésnapját szezonban, 2015-ben A program politika: a hazai pop, dance és népdalénekes, House, RnB és elektro nemzetközi DJ vendégek. A nagyon könnyen megközelíthető autóval Makarska, busz, hajó, vagy akár repülővel (Split repülőtér). VIP asztalok fenntartással előzetes egyeztetés alapján.

BEACH BAR "BUBA" Hogy megtapasztalják a őrültebb fél az Adriai-tenger, akkor látogasson el a Bug Bar Makarska. Található a tengerparton, a šljunčanuoj strand, felújított bárban történik minden este. A délelőtt folyamán a tökéletes hely egy csésze kávét, és úszás a tengerben. Ahogy egyre több hőt a nap felmelegíti és hangulatú Buba Bár. A délután folyamán a vad táncot pártok és boldog óra után beach party rendezvény. Este, üdvözölve a népszerű DJ-k, zenekarok és koncertek. Hihetetlen hangulat, amit meg kell tapasztalni magad!.

Makarska Horvátország - Beach bar Buba

DEEP MAKARSKA biztosan a legjobb csapat az Adrián - Deep található egy barlangban a II. A második világháború, közel a tengerhez, és ezen a nyáron készített egy programot, amely garantálja az őrült szórakoztató neked mindent, Makarska az út a szabadság. Vonzó és egyedi csak annak elhelyezkedését, Deep nyitja meg kapuit a 09. Június és büszkén jelentjük be egy nagy nevet club zene, majd a hetedik egymást követő évben, hogy rázza a táncparketten a klub, és újra építeni a ga s Top 10 leglátogatottabb éjszakai célpontja. Mélyen az idegenvezetők és a magazin hírnevét, mint a legjobb klub az Adriai annak a ténynek köszönhető, hogy található egy barlang a félsziget Osejava Makarska, és a tenger közelében. Mivel az ilyen természetes élőhelyek a világ egy kicsit, akkor nem meglepő, hogy sok turista és a horvátok választotta Makarska és a klub számára őrült nyári szórakozást. A klub két részből áll, de ezek a barlangok természetes hangszigetelés jelentette bulizás, míg a kora reggeli órákban és a gyönyörű nyitott terasz tengerre néző tengerparton és a szigetek Hvar és Brac. A terasz ideális mindazok számára, akik nyáron tömegeket nem tetszik, és azt szeretnék koktélokat kortyolgatva a hang a tenger és a város fényei.
Makarska Horvátország party