Makarska rivijera apartmani Drasnice

Apartmani Makarska rivijera

Apartmani Makarska rivijera
Luksuzan Apartman s bazenom za 2-4 osobe, balkon, pogled na more
Ocaj luksuzan apartman uz more s bazenom nalaze se u na južnom dijelu Drašnica okružen stablima maslina i morem odmah uz more i prekrasne plaže, pozicija apartmana u blizini plaže čini ga idealnim za za obitelj s malom djecom i starije osobe i za goste koji na ljetovanje dolaze avionom. Villa raspolaže s 6 luksuzno opremljena apartmana za 4 i 6 osoba..

2+2

1x

4x

30 m

30 m

200 m

od 115 - 160 €
Apartman - Kuća za 4+2 osobe, 2 spavaće sobe, terasa
Troetažna kuća - apartman uz more za iznajmljivanje nalaze se u centru Drašnica-Soline odmah uz more i Plažu, pozicija apartmana u blizini plaže, restorana, trgovine, caffe bara čini ga idealnim za za obitelj s malom djecom i starije osobe i za goste koji na ljetovanje dolaze avionom. Kuća raspolaže s 2 dvokrevetne spavaće sobe + dnevnom sobom + hodnikom + kuhinjom + 3 kupaonice / wc i terasom.

4+2

6x

2x

20 m

20 m

0 m

od 75 - 125 €
Studio apartman uz more za 3 osobe, 1 soba, prizemlje
Studio apartman uz more za iznajmljivanje nalaze se u Drašnicama odmah uz more i Plažu, pozicija apartmana u blizini plaže, restorana, trgovine, caffe bara čini ga idealnim za za obitelj s malom djecom i starije osobe i za goste koji na ljetovanje dolaze avionom. Apartman raspolaže s bračnim krevetom + odvojenim krevetom + kuhinjom + kupaonicom / toalet + terasom.

3x

1x

3x

15 m

15 m

0 m

od 44 - 75 €
Apartman uz more za 2+1 osobu, 1 soba, prizemlje
Studio apartman uz more za iznajmljivanje nalaze se u Drašnicama odmah uz more i Plažu, pozicija apartmana u blizini plaže, restorana, trgovine, caffe bara čini ga idealnim za za obitelj s malom djecom i starije osobe i za goste koji na ljetovanje dolaze avionom. Apartman raspolaže s bračnim krevetom + pomoćnim krevetom na izvlačenje, kuhinjom, kupaonicom / toalet i terasom.

2+1

1x

3x

15 m

15 m

200 m

od 44 - 69 €
Apartman uz more za 2+1 osobu, 1 soba, prizemlje
Studio apartman uz more za iznajmljivanje nalaze se u Drašnicama odmah uz more i Plažu, pozicija apartmana u blizini plaže, restorana, trgovine, caffe bara čini ga idealnim za za obitelj s malom djecom i starije osobe i za goste koji na ljetovanje dolaze avionom. Apartman raspolaže s bračnim krevetom, pomoćnim krevetom na izvlačenje, kuhinjom, kupaonicom / toalet i terasom.

2+1

1

3

15 m

15 m

0 m

od 38 - 63 €
Apartman uz more za 2+2 osobe, 1 spavaća soba, pogled na more
Ovaj apartman za iznajmljivanje nalazi se u mjestu Drašnice pored mora i plaže, položaj apartmana u blizini plaže, restorana, trgovina, kafića čini ga idealnim za obitelji s malom djecom i starije osobe te za goste koji dolaze avionom. Apartman ima 1 dvokrevetnu spavaću sobu, dnevni boravak s kuhinjom, kupaonicu i 2 balkona.

2+2

1x

3x

15 m

15 m

200 m

od 96 - 108 €
Apartman uz more za 4+2 osobe, 2 sobe, pogled na more
Ovaj apartman uz more za iznajmljivanje nalazi se u mjestu Drašnice pored mora i plaže, a položaj apartmana u blizini plaže, restorana, trgovina, kafića čini ga idealnim za obitelji s malom djecom i starije osobe te za goste koji dolaze avionom. Apartman se sastoji od 2 dvokrevetne spavaće sobe, dnevne sobe, kuhinju s blagovaonicom, kupaonice i terase.

4+2

2x

5x

15 m

15 m

200 m

od 132 - 185 €
Apartman u centru Podgore za 3-4 osobe, prizemlje, terasa
Simaptični moderno opremljen apartman se nalazi u srcu mjesta Podgora. Apartman raspolaže s dvokrevetnom spavaćom sobom, dvokrevetnom spavaćom sobom u sklopu dnevnog boravka, kupaonicom, odvojenim wc-om, dnevnom sobom, kuhinjom s blagovaonicom i terasom s vanjskim roštiljom.

3+1

2x

4x

30 m

100 m

0 m

od 60 - 95 €
Apartman za 3-4 osobe u centru Podgore, 1. kat
Kvalitetno opremljen apartman nalazi se u centru Podgore, na čuvenoj Makarskoj Rivijeri, pored mjesne lučice i udaljeni od mora tek 30 metar. Do prekrasne šljučane plaže ima 100 metara. Objekat je idealan za obiteljski odmor, izdvojena od gužve. U neposrednoj blizini su restorani, caffe barovi, market. Parkirni prostor je osiguran za jedno vozilo za svaki apartman. Apartman Miko A2 raspolaže s dvokrevetnom spavaćom sobom, dnevnim boravkom u sklopu kojeg je spavaća soba, kuhinjom s blagovaonicom, kupaonicom i balkonom.

3+1

2x

4x

30 m

100 m

0 m

od 50 - 90 €
Studio-apartman u Podgori za 2 osobe, 1. kat
Simpatičan studio-apartman u samom centru mjesta Podgora, udaljen petnaestak kilometara od Makarske. Apartman Miko A3 se sastoji od dvokrevetne spavaće sobe u sklopu dnevnog boravka, kuhinje s blagovaonicom, kupaonice i balkona. za goste je osiguran parking.

2x

1x

2x

30 m

100 m

0 m

od 30 - 60 €