Apartmani uz more Makarska rivijera

Apartmani uz more Makarska

Apartmani Makarska Apartmani uz more
Apartman studio za 2 - 3 osobe, sobarica, lift
Nov luksuzno i moderno opremljen studio apartman za iznajmljivanje nalazi se centru grada Makarske, tik uz More na poluotoku "Osejava". Raspolaže s dvokrevetnom spavaćom sobom + kuhinjom u sklopu sobe i kupaonicom. Sobarica čisti apartman svaki dan što je uračunato u cijenu apartmana. Idealno za goste koji dolaze avionom.

2+1

1x

3x

30 m

50 m

0 m

od 77 - 103 €
Apartman studio za 2-3 osobe, sobarica, lift
Luksuzno opremljen studio apartman nalazi u centru Makarske u neposrednoj blizini mora, odmah do poznatog hotela "Osejava", udaljeni su svega 50 m od od mora u blizini plaže, restorana, trgovina, caffe barova i zabavnih sadržaja čini ih idealnim za goste koji u Makarsku dolaze avionom. Raspolaže s dvokrevetnom spavaćom sobom + kuhinjom u sklopu sobe, kupaonicom pogled na more. marinu i grad. Sobarica čisti apartman svaki dan što je uračunato u cijenu apartmana.

2+1

1x

3x

30 m

50 m

0 m

od 96 - 121 €
Apartman za 2-3 osobe, 1 soba, sobarica, lift
Luksuzno opremljen apartman nalazi u centru Makarske u neposrednoj blizini mora, odmah do poznatog hotela "Osejava", Blizina mora, plaže, restorana, trgovina, caffe barova i zabavnih sadržaja čini ih idealnim za goste koji u Makarsku dolaze avionom. Sastoji se od jedne dvokrevetne spavaće sobe, dnevne sobe, mini kuhinje, kupaonice / wc i balkon s pogledom na more i planinu. Sobarica čisti apartman svaki dan što je uračunato u cijenu apartmana.

2+1

1x

3x

30 m

50 m

0 m

od 90 - 115 €
Apartman za 2-4 osobe, balkon, sobarica, lift
Luksuzno opremljen apartman nalazi u centru Makarske u neposrednoj blizini mora, odmah do poznatog hotela "Osejava", Blizina mora, plaže, restorana, trgovina, caffe barova i zabavnih sadržaja čini ih idealnim za goste koji u Makarsku dolaze avionom. Sastoji se od jedne dvokrevetne spavaće sobe, dnevne sobe, kuhinje, 2 kupaonice / wc i balkon s pogledom na more. Sobarica čisti apartman svaki dan što je uračunato u cijenu apartmana.

2+2

1x

3x

30 m

50 m

0 m

od 140 - 204 €
Apartman za 3-5 osoba, 2 sobe, balkon, garaža
Nov moderno opremljen apartman nalaze se u centralnom dijelu Makarske u neposrednoj blizini mora i mnogobrojnih restorana, caffe barova i ostalih zabavnih sadržaja ( u blizini hotela "Meteor"). Apartman se sastoji od 1 dvokrevetne spavaće sobe + 1 jednokrevetne spavaće sobe + dnevni boravk + kuhinja s blagovaonicom u sklopu dnevne sobe + balkon i garaža.

3-5

2x

4x

40 m

40 m

0 m

od 70 - 160 €
Apartman za 2-4 osoba, 1 soba, balkon, garaža
Nov moderno opremljen apartman za iznajmljivanje nalazi se u centralnom dijelu Makarske u neposrednoj blizini mora, plaže i mnogobrojnih restorana, caffe barova i ostalih zabavnih sadržaja (u blizini hotela "Meteor"). Apartmanse sastoji od 1 dvokrevetne spavaće sobe + dnevni boravk + kuhinja s blagovaonicom u sklopu dnevne sobe + balkon i garaža.

2-4

1x

3x

40 m

40 m

0 m

od 65 - 145 €
Apartman za 4-6 osoba, 2 sobe, balkon, garaža
Nov moderno opremljen apartman nalaze se u centralnom dijelu Makarske u neposrednoj blizini mora i mnogobrojnih restorana, caffe barova i ostalih zabavnih sadržaja ( u blizini hotela "Meteor"). Apartman se sastoji od 2 dvokrevetne spavaće sobe + dnevni boravk + kuhinja s blagovaonicom u sklopu dnevne sobe + balkon i garaža.

4-6

2x

5x

40 m

40 m

0 m

od 90 - 180 €
Apartman za 6-8 osoba, 3 sobe, garaža
Suvremeno opremljen apartman visoke kvalitete smješten uz makarsku plažu. Apartman Plaža A5 je za 6 do 8 osoba i ima veliku terasu s koje se pruža veličanstven pogled na more i obližnje otoke. Gostima je na raspolaganju 9 apartmana i 8 dvokrevetnih soba, suvremeno opremljenih i visoke kvalitete. Apartmani Plaža imaju vlastitu garažu u podrumu kuće. U blizini apartmana, na gradskoj šetnici, nalaze se mnogobrojni restorani, caffe barovi, te ostali sadržaji za ugodan i bezbrižan boravak.

6+2

3x

6x

10 m

5 m

1200 m

od 120 - 240 €
Apartman za 4-6 osoba, 2 sobe, garaža
Moderno opremljen apartman visoke kvalitete odmah pored čuvene makarske plaže. Apartman Plaža A9 nudi smještaj za 4 do 6 osoba. Ima veliki balkon s pogledom na more i otoke. Gostima je na raspolaganju 9 apartmana i 8 dvokrevetnih soba, a apartmani imaju vlastitu garažu u podrumu kuće. Na gradskoj šetnici, u blizini apartmana, nalaze se mnogobrojni restorani, caffe barovi i ostali sadržaji za ugodan odmor.

4+2

2x

4x

10 m

5 m

1200 m

od 96 - 180 €