Vile Makarska z bazenom

Vile Makarska z bazenom

VILE MAKARSKA

Vila z bazenom Makarska, Najem

VILE BAŠKA VODA

Baska Voda Vile s bazenom iznajmljivanje

VILE TUČEPI

Vile Tucepi Hrvatska

VILE PODGORA

Vila s bazenom, Podgora
MAKARSKA WEATHER

MAKARSKA RIVIERA

Grad Makarska

razvio se oko prirodne luke koju štite slikoviti poluotok Sveti Petar i Osejava i najveća je i jedina takva luka između ušća Cetine i Neretve. Siguran je zaklon i pribježište za lošeg vremena, nekad pomorcima, gusarima i trgovcima, a danas turističkim jahtama, jedriličarima i izletničkim brodovima. Makarska se nalazi u podnožju planinskog masiva Biokova (1762 m), koji štiti od prodora kontinentalne klime te ima bujnu mediteransku vegetaciju, blagu zimu, duga i topla ljeta s osvježavajućim maestralom. Sunce je obasjava više od 2750 sati godišnje s temperaturom zraka višom od 20°C od lipnja do rujna, a prozirno more od lipnja do listopada ima temperaturu iznad 20°C. Pješčana i šljunčana plaža, duga je skoro 2 km i po njoj je bila, a i danas je prepoznatljiva. Uza šetnice obrubljene borovima nalaze se različiti turistički sadržaji, hoteli, apartmani, vile s bazenom, ugostiteljski objekti s gastronomskim specijalitetima, te obilje zabave za djecu i odrasle.
Makarska boat excursions
ROBINSONSKA KUĆA

 

Rent a Car i Transfer
RENT - A - CAR & TRANSFER

Vile z bazenom za vaše idealne počitnice!

NAJBOLJŠA NAMESTITEV NA MAKARSKI RIVIERI - VILE Z BAZENI - APARTMAJI Z BAZENI - APARTMAJI OB MORJU - HOTELI Z BAZENI - LUKSUZNA NAMESTITEV - UGODNE CENE - KONTAKTIRAJTE NAS

VILE Z BAZENOM MAKARSKA RIVIERA

"Makarska Holiday Home# je potovalna agencija, specializirana za luksuzne zasebne namestitve na Makarski rivieri na Hrvaškem. Makarska riviera je najbolj znana turistična točka v Dalmaciji, znana po lepih dolgih prodnatih plažah in čistem morju. Naša ponudba je raznolika tako glede tipa namestitve kot cenovnega razreda. Imamo veliko izbiro apartmajev v zasebni namestitvi ob morju, luksuznih vil z bazenom in hotelov ter vil in apartmajev v vaseh nad Makarsko. Vse naše vile in apartmaji so vrhunsko opremljeni z vsem udobjem za prijeten dopust naših gostov; klima, internet, SAT-TV, aparat za kavo, parkirišče itd. Lastniki namestitve so dokazani turistični delavci z dolgoletnim delom v turizmu in kot taki zelo prijazni in komunikativni, vedno na voljo za vse vaše potrebe. Če se odločite preživeti počitnice na morju v Hrvaški in Makarski, upamo, da boste izbrali enega od naših apartmajev, in veselimo se vašega prihoda.
Srdačan pozdrav !

LAST MINUTE PONUDBA

Baška Voda vila s bazenom, Villa Nikolina
Vila Podgora s bazenom Hrvatska, Villa Dani
Vila Makarska s bazenom - Villa Damir
Makarska rivijera vile za odmor - Fenix Podgora
Luksuzne ville Makarska s bazenom, Villa Gojak
Vile Makarska rivijera, Villa Zavojane
Luksuzne vile z bazenom - Robinzonske hiše - Apartmaji ob plaži - Hoteli - Sobe
KAJ MORATE OBISKATI V MAKARSKI
Muzej školjk Makarska

MALAKOLOŠKI MUZEJ (v frančiškanski samostan) Makarska ima bogato kulturno in zgodovinsko dediščino, ampak posebna atrakcija je Malakološki muzej z zanimivo in edinstveno zbirko iz Jadrana in morje. To velja za enega izmed najboljših in najbogatejših Malakološki muzejev na svetu.

Botanični vrt Kotišina

BOTANIČKI VRT "KOTIŠINA" Botanični vrt se nahaja na obalnih pobočju gore pobočju nad vasjo Kotišina, na nadmorski višini 350-500 je sestavni del mojega gore krajinskega parka. Na površini Biokovo botanični vrt Kotišina voljo okoli 300 vrst prostoživečih rastlin značilna sredozemska v gore, na nekaterih področjih pa so bile zasajene exotics, kmetijske in stijena_na_ulazuljekovito rastline. V bližini vhoda v vrtu, tik ob steni, se v veliki grajski zidovi - utrdbe iz 17. stoletja, ki navdušuje s svojimi izgleda. U neposrednoj blizini ulaza u vrt, uz samu liticu, nalaze se zidine velikog Kaštela - fortifikacijskog objekta iz 17. st., koji impresionira svojim izgledom.

SVETIŠTE "VEPRIC" je bil Hrvaški Lourdes svetišče ustanovljena leta 1908 Škof dr George Kinglet (1867-1921), ki je pokopan v jami svetištu.Prirodna in pokrajino z griči, rastline in spomladi med njimi spominja na Lurd, kjer Bl.Dj.Marija leto 1858. pojavil 18-krat, da Bernadette Soubirous. Ta center je tudi kapela in zakristija, oltar na trgu, spovednicama, križev pot, dom duhovnih vaj, sprehajalne procesije. Podignutra novo hišo za svetišče in umik. Zaradi svoje naravne lepote in tišine, to mesto je zelo dobro prisotnost v celotnem letu, in glavne Romanje dni: 11.II, 25.III, 15 VIII, 7 8 in IX.

PARK PRIRODE "BIOKOVO" Naravni park Biokovo zaznamovala značilen lepote svoje pokrajine, velike raznolikosti živečih živali in bogastvo geomorfoloških oblik in pojavov (jame, razpoke, vrtače, ostrige, jama ...). Odvisno od vremenskih razmer in višinski položaj območja je pokrit z vegetacijo v Sredozemlju do gore.
V starih gozdovih bukve, jelke in bora, je park zabeležili skoraj 1500 vrst rastlin, vključno s številom endemičnih vrst (in relikt Biokovo zvonec, ozke leafed knapweed, itd.) Pri vretenčarjih favna številnih plazilcev in ptic, in približno 30 vrst sesalcev, ki živijo tukaj, moramo omeniti polhov, netopirji, divji prašič, gams, muflon in volk. Za več informacij si oglejte www.biokovo.com

Izlet v gore Biokovo

Makarska Riviera i Turizem na HrvaškemHRVATŠKI TURIZEM je ena izmed najpomembnejših panog v hrvaškem gospodarstvu. Razvoj turizma v Sloveniji sega v sredino 19. stoletje v obdobju okoli leta 1850. leto. Uspešno razvili na ta dan, in sedaj je Hrvaška ena izmed najbolj obiskanih in najbolj pomembnih turističnih destinacij v Sredozemlju. Slogan, ki predstavlja Hrvaško na mednarodnem turističnem trgu po Mediteran kot je nekoč bil. Lonely Planet je Hrvaška razglasila najboljše turistične destinacije za 2005. let, medtem ko je revija National Geographic Adventure Hrvaška prolasio najboljša destinacija za 2006. leto. Reuters napovedal, da Vera vodje, vodilni organizator potovanj za prodajo v Združenih državah Amerike, Hrvaška razglasila svojo mednarodno top destinacija za Evropo za leto 2012. leto. Hrvaška je bogata z naravnimi lepotami, otoki od tega 1 244, narodni parki, naravni parki, spomeniki pod zaščito UNESCA kot Dioklecijanove palače v Splitu, Trogir in mesta Dubrovnik, Evfrazijeva bazilika v Poreču in katedrala svetega Jakoba v Šibeniku, in največja prednost pred konkurenca na hrvaškem delu Jadrana, ki se poročajo v Evropski agenciji za okolje, izvesti 2010. in 2. najčistejše morje v Evropi. In Blaga mediteranska klima v Sloveniji, s toplimi poletji in zmerno hladne zime, podpira hrvaško turizem in njegovo dodatno razvoj. Hrvaška turistična ponudba je zelo raznolika in obsega pasu je, izleti, potapljanje, kongresov, kulturnih, naravovarstvenih, podeželje, verske, avantura, zdravje, lova in ribolova turizem. Turistična ponudba vključuje več križarjenja na motornih ladij, ki plujejo, in zelo dobro razvito in bolj razvite Naturizem Robinson, ki je poleg tega, da ponuja zemljišča in bivanje na samotnem svetilnika, kot so Dubrovnik greben in Palagruža. Vsaka hrvaška turistična regija ločeno razvijati svojo ponudbo, ki je značilna svoje okolje. Najpomembnejši hrvaške turistične regije Istra, Kvarner, Dalmacija, Dubrovnik in otoke ob južnem Jadranu, Konavala Župa Dubrovnik, Dubrovnik area, polotok Pelješac, Hrvaška Zagreb in Continental.

DALMACIJA Dalmacija je največja hrvaška turistična regija, v kateri so trije veliki turistični center. Severni del je 3000 let staro mesto Zadar v Dalmaciji se nahaja mesto Split in Dubrovnik na jugu, katere gojenje stari del mesta je na seznamu Unescove svetovne dediščine. Poleg tega so ti glasvnih turistična središča se nahajajo v Dalmaciji manjših turističnih središčih, kot so Šibenik, Trogir, Makarska in številnih obalnih naselij v Šibeniku, Zadru in Makarske riviere. V Dalmaciji, se prav tako nahaja 4 in hrvaški Narodni parki Paklenica, Krka, Kornati in Mljet, številni speleološki potapljaške lokacije ali zanimivosti. Dalmacija je znan v svetu turizma in njenih številnih otokov. V severni Dalmaciji, Kornati in Dugi otok z jezerom, ki se nahaja na vrhu 146 metrov visokega klifa v središču Krapanj Hvar kot najbolj znan in najbolj sončnem hrvaškem otoku Brač s svojo znano plažo Zlatni rat, Šolta, Vis. V južni Dalmaciji jugu rešiti Korčulo, Lastovo, Mljet in Elafitske otoke. Polotok, ki se nahaja v južni Dalmaciji, pomemben del turistične funta na Hrvaškem. Na polotoku so večja naselja, kot so Ston Trpanj, Orebić ali več manjših naselij. Polotok je bogat z vinogradi in kot nekakšna atrakcija na polotoku je cesta s številnimi vinskimi kletmi in vina najvišje kakovosti.

MAKARSKA Mesto Makarska zrasla okoli naravnega pristanišča, ki ga varuje slikovitem polotoku Sv Peter in Osejava Cape in največji in edini na voljo pristanišče med ustjem Cetine in Neretve. To je varno zatočišče in pribežališče za slabih vremenskih mornarjev, pirati in trgovci, in jahte turistične zdaj, jadrnic in izletniške ladje. To je prispevalo k njenemu razvoju v pomembno pristanišče za trgovanje, še posebej v času Otomanskega in beneško poklic. Danes trajektno pristanišče večkrat na dan za Sumartin na otoku. Makarska je bila vedno središče Makarske riviere, političnih, gospodarskih, kulturnih in od sredine 20. stoletja, turizem. Danes je mesto z več kot 15 000 prebivalci, ki zajema slikovite vasice pod Biokova, Puharič, Kotišina in najmanj katerih je ime Makarske. Makarska je eno od najbolj priljubljenih turističnih destinacij na hrvaški obali, privlačna za svoje narave in podnebja dobre, bogate v turističnih znamenitosti in prijazni gostitelji. Peščena plaža, dolga skoraj 2 km in je bilo, in je še vedno prepoznaven. V steze so obloženi z borovim gozdom in turističnih objektov, luksuznih hotelih, restavracijah s kulinaričnimi specialitetami, in veliko zabave za otroke in odrasle. Makarska se nahaja ob vznožju Biokova (1762 m), ki ga ščiti pred ostro celinsko podnebje in bogato mediteransko vegetacijo, blagimi zimami, dolgimi vročimi poletji z osvežujoč vetrič. Ne več kot 2750 ur na leto in temperatura zraka 20°C od junija do septembra, jasen pogled od junija do oktobra ima temperaturo nad 20°C. Mesto Makarska zrasla okoli naravnega pristanišča, ki ga varuje slikovitem polotoku Sv Peter in Osejava Cape in največji in edini na voljo pristanišče med ustjem Cetine in Neretve. To je varno zatočišče in pribežališče za slabih vremenskih mornarjev, pirati in trgovci, in jahte turistične zdaj, jadrnic in izletniške ladje. To je prispevalo k njenemu razvoju v pomembno pristanišče za trgovanje, še posebej v času Otomanskega in beneško poklic. Danes trajektno pristanišče večkrat na dan za Sumartin na otoku. V poletnih mesecih je pristanišče polno jaht in turističnih ladjah in Kačićev trg v središču mesta je poln mladih, ki uživajo dogodkov zabavne in kulturne. Kot noč nadaljuje, Makarska, postane živahno in živahno, in bari, restavracije in bari disco izpolnite. Zgodovina mesta je najbolje uvesti v frančiškanskem samostanu, ki je praznovala 500 let obstoja. Samostan umetnostna galerija, knjižnica, muzej in edinstven Malakološki Inštitut za gore in morje. Na glavnem trgu je cerkev sv. Mark, na svoji severni strani stare šole Gojak galeriji, javne knjižnice, glasbene šole in Makarske riviere radio. Na obali je Mestni muzej in St. Philip. Park St Petra se nahaja v St Peter, spot z lepim razgledom na mesto, veličastno gore in morje. Leži na 43 ° 17 '38'' zemljepisne širine in 17 ° 1 '20'' vzhodne dolžine, skoraj v sredini severozahodu polovici Makarske riviere.

ZABAVA IN NOČNO ŽIVLJENJE V MAKARSKI
Zabava, party in nočno življenje Makarska

CLUB "PETAR PAN" je noćni club na otvorenom (koji rade samo u ljetnom razdoblju), nalazi se u neposrednoj blizini nogometnog stadiona na kraju Riva u Makarskoj, jednog od najvećih hrvatskih turističkih mjesta poznato po noćnom životu na Jadranu. Club može primiti 1500 ljudi, Petar Pan Klub se slavi 7. obljetnicu u sezoni 2015. Glazbeni program: domaće pop, dance i folk pjevača, kuće, RnB & electro međunarodnih DJ gostiju. Vrlo lako je doći Makarsku, automobilom, autobusom, brodom ili čak avionom (zračna luka Split). VIP Stolovi Rezervacija po dogovoru.

BEACH BAR "BUBA" Da bi doživeli lajluđi stranko v Jadranskem morju morali obiskati Bar Beetle v Makarski. Nahaja se na obali šljunčanuoj plaže, na novo obnovljen bar s happenning vsako noč. Dopoldne je idealen kraj za uživanje ob skodelici kave in kopanje v morju. Ker ne greje več tako sezagrijava atmoshpere in bar Beetle. V popoldanskih urah, a divji ples stranke in vesele ure po dogodku Beach Party. Noč pozdravil priljubljeni DJ, trakovi in različnih koncerati.Nevjerojatno vzdušje je nekaj, kar moraš doživeti!

Party na plaži Makarska

DEAP MAKARSKA zagotovo najboljša ekipa na Jadranu - Globoko, ki se nahaja v jami v II. Svetovne vojne, blizu morja in to poletje je pripravila program, ki zagotavlja noro zabavo vam vse to Makarska je pot do počitnic. Privlačen in edinstven samo za svoje mesto, bo Deep odprla svoja vrata za 09. Junija in so ponosni, da sporočamo, veliko glasbe, ime kluba, ki bo že sedmo leto zapored se je rokoval plesišče kluba in se ponovno vključijo v Top 10 najbolj obiskanih destinacijo noč GA s. Globoko v turističnih vodnikov in revija ima sloves najboljšega kluba na Jadranu zaradi dejstva, da se nahaja v jami na polotoku Osejava Makarska, v bližini morja. Ker teh naravnih znamenitosti na svetu zelo malo, to ni presenetljivo, da veliko turistov in Hrvati izbrali Makarske in klub za svoje noro poletno zabavo. Klub je sestavljen iz dveh delov, vendar so te jame z naravno zvočno izolacijo namenjen za žuranje do zgodnjih jutranjih ur in lepo teraso s pogledom na morje in obalo do otoka Hvar in Brač. Terasa je idealna za vse tiste gneče ni všeč in bi radi privoščite koktajl z zvokom morja in mestne luči.

Makarski poletni karneval