Ferieleilighet i Kroatia

Ferieleilighet i Kroatia

LEILIGHETER

Ferieleilighet Kroatia til leie Makarska

VILLAER MED BASSENG

Feriehus Kroatia med basseng til leie

ROMMENE

Rom i Kroatia, Til leie Makarska

HOTELER

Hotell i Kroatia med basseng, Makarska hotell Osejava
MAKARSKA WEATHER

FERIELEILIGHET KROATIA

MAKARSKA RIVIERA

Byen Makarska vokste rundt en naturlig havn beskyttet av den pittoreske halvøya St Peter og Cape Osejava og er den største og eneste som er tilgjengelig port mellom munningen av Cetina og Neretva. Det er trygt trygt tilfluktssted for dårlig vær sjømenn, sjørøvere og kjøpmenn, og nå turist yachter, seilbåter og ekskursjon båter. Makarska ligger ved foten av Biokovo (1762 m), som beskytter den mot den harde kontinentalt klima og en rik middelhavsvegetasjon, milde vintre, lange varme somre med en forfriskende bris. Solen er mer enn 2750 timer per år og lufttemperatur på 20°C fra juni til september, en klar utsikt fra juni til oktober har en temperatur over 20°C. Sandstrand, lang nesten 2 km og det var, og fortsatt gjenkjennelig. Gangveier er foret med furutrær og turistanlegg, hotell, leiligheter, villaer med svømmebasseng, restauranter med gastronomiske spesialiteter, og massevis av underholdning for barn og voksne.
Robinson hus i Kroatia
ROBINSON HUS
Lei en bil og overfør
TRANSFER & RENT-A-CAR
Ferie i Kroatia med barn, ferieleilighet Makarska riviera
Ferieleilighet Kroatia sette opp en perfekt ferie!
FERIE I KROATIA - DEN BESTE INNKVARTERINGEN I MAKARSKA RIVIERA - FERIELEILIGHETER - FERIEHUS MED PRIVAT BASSENG - FERIELEILIGHETER VED SJØEN - HOTTELER - BÅTER - LUKSUS OVERNATTING - VENNLIG EIERE - RIMELIG PRIS - KONTAKT WE
Ferieleiligheter til leie i Kroatia

FERIELEILIGHET KROATIA

-

Makarska riviera

"Makarska Holiday Home"

er en kroatisk reisebyrå som spesialiserer seg i luksus privat innkvartering i Makarska Riviera. Makarska Riviera er kjent turistby i Dalmatia, kjent for sine vakre lange sandstrender og klart vann. Makarska er ideell for familier med barn fordi den har en vakker strand med fine småstein. Vårt tilbud er like variert etter type overnatting og priset per klasse. Vi tilbyr leiligheter i privat innkvartering nær sjøen, luksusvillaer med svømmebasseng og hotell, har vi villaer og leiligheter på stranden og i landsbyer over Makarska. Alle våre feriehus og leiligheter utstyrt med alle fasiliteter for et hyggelig familieferie, overnatting eiere er svært vennlige og kommunikativ, alltid tilgjengelig for alle dine behov. Hvis du velger å tilbringe ferien i Makarska, håper vi du vil velge en av overnatting vår og vi ser frem til å se deg.
Beste hilsen!

LAST MINUTE TILBUD

Makarska leiligheter på stranden, Leilighet Zidic A2
Luksus villa Makarska med basseng, Villa Gojak
Makarska villa med basseng til leie
Makarska Kroatia feriehus til leie
Makarska luksusvilla med basseng, Villa Opačak
Makarska leiligheter på stranden, Leilighet Tara
Luksus feriehus med basseng - Robinson hus - Strand leiligheter - Hoteller - Rom

HVA DU TRENGER Å BESØKE I MAKARSKA

Malakologisk museum Makarska

MALOCOLOGICAL MUSEUM (i fransiskanerklosteret) Makarska har en rik kulturell og historisk arv, men det spesielle attraksjonen er Malacological Museum med en interessant og unik samling fra Adriaterhavet og havet. Det regnes som en av de fineste og rikeste malacological museene i verden.

Botanisk hage Kotišina

BOTANICAL GARDEN "KOTIŠINA" Botanisk hage ligger på kysten bakkene av fjellet skråningen ovenfor landsbyen Kotišina, på en høyde på 350-500 er en integrert del av min natur park fjellet. På overflaten Biokovo botaniske hage Kotišina funnet rundt 300 ville plantearter som er typisk for Middelhavet til fjellet, og i noen områder var plantet eksotiske, landbruks og medisinske urter. Nær inngangen til hagen, ved siden av klippen, er det et stort slott vegger - festningsanlegg fra det 17. tallet, som imponerer med sitt utseende.

SANCTUARY "VEPRIC" kroatisk hellig skrin ble grunnlagt i 1908 biskop dr. Juraj Caric (1867-1921), som er gravlagt i kirken. Naturlig hule, og hele landskapet med åser og bekken kjører i minner om Lourdes, der Bl.Dj.Marija året 1858 dukket 18 ganger til Bernadette Soubirous. Dette senteret ble bygd et kapell med sakristiet, alteret på torget, confessionals, Stations of the Cross, et hjem for åndelige øvelser, og stier for prosesjoner. Den ble bygget i det nye huset for behovene til helligdommen og retreat. På grunn av sin naturlige skjønnhet og ro dette alter er besøkt gjennom hele året, og de viktigste pilegrims dager: 11. og 25.III august 15, 7 og 8 September.

NATURE PARK "BIOKOVO" Biokovo" preget av særegne skjønnheten i landskapet, det store mangfoldet av dyreliv og et vell av geomorfologiske former og fenomener (huler, sprekker, sinkholes, østers, pit ...). Avhengig av værforhold og høyde plasseringen av området er dekket med vegetasjon av Middelhavet opp til fjellet. Med de gamle skogene i bøk, gran og furu, har parken registrert nesten 1500 arter av planter, inkludert en rekke endemiske og reliktnatur (Biokovo bell, smal blader Knapweed, etc.). De virveldyr fauna av mange reptiler og fugler, og om lag tretti arter av pattedyr som lever her vi bør nevne dormice, flaggermus, villsvin, chamois, mouflon og ulv. For mer informasjon, se "Nature park Biokovo" www.biokovo.com

Turgåing Biokovo Makarska Kroatia

Makarska Riviera og turisme i KroatiaKROATISK TURISME

er en av de viktigste grenene av den kroatiske økonomien. Historie for turisme i Kroatia går tilbake til midten av det 19. århundre i perioden rundt 1850. år. Hell utviklet til denne dag, og nå Kroatia er et av de mest besøkte og de viktigste turistmålene i Middelhavet. Slagordet som representerer Kroatia i internasjonal turisme markedet etter Middelhavet som det en gang var. Lonely Planet Kroatia proklamert den beste turistmål for 2005th år, mens National Geographic Adventure Magazine Kroatia prolasio beste reisemålet for den 2006th år. Reuters kunngjorde at Reise ledere, en ledende selskapet for salg i USA, Kroatia erklærte sin internasjonale topp reisemål for Europa for 2012. år. Kroatia er rik på naturlig skjønnhet, øyene som en 1244, nasjonalparker, naturparker, monumenter beskyttet av UNESCO som Diokletians palass i Split, Trogir og Dubrovnik byer, Eufrasius Basilica i Porec og Cathedral of St. James i Sibenik, og den største fordel over konkurranse i den kroatiske delen av Adriaterhavet, som er rapportert som Det europeiske miljøbyrå, gjennomførte 2010th og den andre reneste vannet i Europa. Og mildt middelhavsklima i Kroatia, med varme somre og moderat kalde vintre, favoriserer kroatisk turisme og dens ytterligere utvikling. Kroatisk turist tilbudet er svært mangfoldig og består av nautisk, utflukter, dykking, kongress, kulturelle, økologiske, landlig, religiøse, eventyr, helse, jakt og fisketurisme. Turist tilbud inneholder flere cruise på motoriserte seilskuter og et svært godt utbygd og mer utviklet naturisme Robinson som i tillegg til å tilby land og bo på den ensomme fyr som Dubrovnik rev eller Palagruza. Hver kroatiske turistregion separat utvikle sitt tilbud som karakteriserer sitt miljø. De viktigste kroatiske turist regioner er Istria, Kvarner, Dalmatia, Dubrovnik og øyene langs den sørlige Adriaterhavet, Konavli Zupa Dubrovnik, Dubrovnik-området, Peljesac halvøya, Kroatia Zagreb og Continental.

DALMATIA

er den største kroatiske turist region der det er tre store turist senter. Den nordlige delen er en tre tusen år gamle byen Zadar i Dalmatia ligger byen Split og Dubrovnik i sør, hvis voksende gamle delen av byen er på UNESCOs liste over verdens kulturarv. I tillegg til disse glasvnih turist sentrene er lokalisert i Dalmatia mindre turist sentre som Sibenik, Trogir, Makarska og mange utvær i Sibenik, Zadar og Makarska-rivieraen. I Dalmatia, som også ligger og fire kroatiske Nasjonalparker Paklenica, Krka, Kornati og Mljet, mange Grotteforbund dykking steder eller attraksjoner. Dalmatia er kjent i verden av turisme og sine mange øyer. I Nord-Dalmatia, av Kornati og Dugi øy med en innsjø som ligger på toppen av 146 meter høye klippen i sentrale Krapanj Hvar som den mest kjente og mest solrike kroatiske øya Brac med den berømte stranden Zlatni Rat, Solta og Vis. I Sør-Dalmatia sør avgjort Korcula, Lastovo, Mljet og Elafitiøyene. Halvøya, som ligger i det sørlige Dalmatia, en viktig del av den kroatiske turist pund. På halvøya er større skianlegg som Ston, Orebic eller Trpanj mange små bosetninger. Halvøya er rik på vingårder, og som en slags attraksjon på halvøya er det en vei med mange vinkjellere og viner av høyeste kvalitet.

MAKARSKA

Byen Makarska vokste rundt en naturlig havn beskyttet av den pittoreske halvøya St Peter og Cape Osejava og er den største og eneste som er tilgjengelig port mellom munningen av Cetina og Neretva. Det er trygt trygt tilfluktssted for dårlig vær sjømenn, sjørøvere og kjøpmenn, og nå turist yachter, seilbåter og ekskursjon båter. Det har bidratt til utviklingen til en viktig handelsby, spesielt under den ottomanske og venetianske okkupasjonen. I dag havnen fergen flere ganger om dagen for Sumartin på øya.
Makarska har alltid vært sentrum av Makarska-rivieraen, politiske, økonomiske, kulturelle, og siden midten av det tjuende århundre, turisme. I dag er det en by med mer enn 15 000 innbyggere som omfatter pittoreske landsbyer under Biokovo Mountain, Puharic Kotišina og minst som er navnet på Makarska. Makarska er en av de mest populære turistmålene på den kroatiske kysten, attraktiv for sin natur og godt klima, rikt på turistattraksjoner og vennlig verter. Sandstrand, lang nesten 2 km og det var, og fortsatt gjenkjennelig. Gangveier er foret med furutrær og turistanlegg, luksushoteller, restauranter med gastronomiske spesialiteter, og masse underholdning for barn og voksne.
Makarska ligger ved foten av Biokovo (1762 m), som beskytter den mot den harde kontinentalt klima og en rik middelhavsvegetasjon, milde vintre, lange varme somre med en forfriskende bris. Solen er mer enn 2750 timer per år og lufttemperatur på 20°C fra juni til september, en klar utsikt fra juni til oktober har en temperatur over 20°C. Byen Makarska vokste rundt en naturlig havn beskyttet av den pittoreske halvøya St Peter og Cape Osejava og er den største og eneste som er tilgjengelig port mellom munningen av Cetina og Neretva. Det er trygt trygt tilfluktssted for dårlig vær sjømenn, sjørøvere og kjøpmenn, og nå turist yachter, seilbåter og ekskursjon båter. Det har bidratt til utviklingen til en viktig handelsby, spesielt under den ottomanske og venetianske okkupasjonen. I dag havnen fergen flere ganger om dagen for Sumartin på øya. I sommermånedene havnen er full av yachter og turist skip og Kacic torget i sentrum er full av ungdom som liker underholdning og kulturelle arrangementer. Som natt går på, blir Makarska livligere og livligere, og barer, restauranter og diskotek barer fylle opp. Historien til byen best kan introduseres i fransiskanerklosteret, som feiret 500 års eksistens. Klosteret kunstgalleri, et bibliotek, en unik Malacological Museum og Institutt for fjell og hav. På hovedtorget er kirken. Mark, på nordsiden av den gamle skolen Gojak galleri, bibliotek, musikkskole og Makarska-rivieraen radio. På kysten er Bymuseet og St.. Philip. Parken St. Petra ligger i St. Peter, et sted med en vakker utsikt over byen, flotte fjell og hav. Det ligger ved 43° 17 '38'' breddegrad og 17° 1 '20'' østlig lengde, nesten i midten av den nordvestlige delen av Makarska-rivieraen.

MORO OG UTELIV I MAKARSKA

Makarska natteliv og fest

CLUB "PETAR PAN" er en hele natten friluft arena for 1500 personer (jobber bare i sommerhalvåret), som ligger nær fotballstadionet på slutten av en lang Riva i Makarska, en av Kroatias største turiststeder og utesteder sentre på Adriaterhavskysten. Petar Pan Club feirer syvende jubileum i sesongen 2015. Program policy: innenriks pop, dance og visesangere, house, RnB & elektro internasjonale DJ gjester. Det er veldig enkelt å nå Makarska med bil, buss, båt eller til og med fly (Airport Split). VIP Bord reservasjon på forhånd.

BEACH BAR "BUBA" oppleve lajluđi partiet i Adriaterhavet har til å besøke Beetle Bar i Makarska. Ligger på kysten av šljunčanuoj stranden, nylig renoverte baren med happenning hver kveld. Under morgen er det perfekte stedet å nyte en kopp kaffe, og bading i sjøen. Som solen varmer mer så sezagrijava atmoshpereog Beetle Bar. I løpet av ettermiddagen, en vill dansefester og happy hour etter Beach Party hendelsen. Natten velkommen populære DJs, band og ulike koncerati.Nevjerojatno atmosfære er noe du må oppleve selv !.

Makarska strandfest - Kroatia

DEEP MAKARSKA sikkert den fineste laget i Adriaterhavet - Deep, som ligger i en hule i II. Verdenskrig, nært til sjøen og i sommer har utarbeidet et program som garanterer en gal moro du alt som Makarska er banen av ferien. Attraktive og unike bare for sin plassering, vil Deep åpne sine dører for 09th Juni og er stolte av å kunngjøre et stort navn klubb musikk som vil for syvende år på rad for å riste dansegulvet av klubben og re-innlemmet i ga s Topp 10 mest besøkte natt destinasjon. Dypt inne i turistguider og bladet har et rykte som den fineste klubben i Adriaterhavet på grunn av det faktum at det ligger i en hule på halvøya Osejava Makarska, og nær sjøen. Som slike naturlige stedene i verden ganske mye, er det ikke overraskende at mange turister og kroater valgte Makarska og klubben for deres sprø sommer moro. Klubben består av to deler, men disse hulene med naturlig lydisolering ment for fester til de tidlige timene i morgen og det vakre, åpne terrassen som vender mot kysten og øyene Hvar og Brac. Terrassen er ideell for alle de sommer folkemengder ikke liker og ønsker å nippe til cocktailer med lyden av havet og lysene i byen.

Sommermaskerade Makarska Kroatia