Hotell Makarska Kroatia

Hoteller Makarska Riviera

Hotels Makarska riviera Makarska
Luksuriøst boutiquehotell på stranden, 3 rom + 3 suiter og basseng
Villa Jadranka er et perfekt eksempel på en vellykket kombinasjon av tradisjonell og moderne design kategorisert med 4 stjerner, som er en perfekt bekreftelse på kvaliteten på innhold og tjenester som villaen tilbyr sine gjester. Luksuriøse rom og frokost som ligger på stranden i sentrum, bare 10 meter fra sjøen og 250 meter fra sentrum. Villaen har et utendørsbasseng og solterrasse med panoramautsikt over havet og øyene.

2-4

1x

2-4

10 m

10 m

100 m

fra 170 €
Luksushotell på stranden med basseng
Meteor Hotel ligger ved sjøen bare 30 m fra stranden og 250 m fra det vakre hovedtorget med kirken. Den hyggelige atmosfæren, beliggenheten og kvalitetsfasilitetene gjør det ideelt for familieferier, forretningsfolk, idrettsutøvere, så vel som de som reiser for lidenskap og glede. Nær stranden, enorme parker og turstier på halvøya Sv. Peter og Osejava, samt byens idrettsbaner, vil glede dem som er orientert om sport og rekreasjon.

2-4

1x

2-4

20 m

20 m

0 m

fra 84 €
Hotell på stranden
Dette hotellet ligger på den vakreste delen av Makarska-stranden, som ligger ved strandpromenaden ved sjøen, bare 10 m fra stranden og 5 m, en minutts gange fra det vakre hovedtorget med kirken. Med kvalitetsfasiliteter og beliggenhet er det ideelt for familieferier, forretningsfolk, idrettsutøvere, så vel som de som reiser for lidenskap og fritid. Dra nytte av sin topp beliggenhet for lange turer ved sjøen, soling på hotellstranden og nyt den spektakulære utsikten over havet og fjellet Biokovo.

2-4

1x

2-4

10 m

10 m

100 m

fra 44 €
Hotell nær Makarska-stranden
Dalmatia Sunny Hotel ligger bare ti meter fra stranden, i den vestlige delen av byen langs strandpromenaden. Det er et ideelt valg for en bekymringsløs ferie, men også for idrettsutøvere på grunn av idrettsanleggets nærhet. I tillegg til det tyrkiske badet, tilbyr det gjestene et treningsrom, velvære og utendørsbasseng. I tillegg til buffertilbudet på hotellrestauranten, arrangeres det temamiddager med musikk ukentlig.

2-4

1x

2-4

15 m

10 m

1200 m

fra 36 €
Luksushotell ved strandpromenaden med basseng
Hotel Osejava ligger ved byens strandpromenade bare 30 m fra stranden og 150 meter fra det vakre hovedtorget med kirken. Luksuriøs atmosfære, beliggenhet og kvalitetsfasiliteter, ideelt for ferier, sport. I nærheten av strender, vakre parker og turstier og sportssentre i nærheten og idrettsbaner vil glede dem som er orientert om sport og rekreasjon. Hotellet har 45 rom og 5 suiter.

2-4

1x

2-4

20 m

20 m

0 m

fra 45 - 95 €
Hotell i sentrum av Makarska
Hotel Biokovo ligger i sentrum av Makarska ved vannkanten, bare 20 m fra sjøen og 150 meter fra stranden. Hyggelig atmosfære, beliggenhet og fasiliteter av høy kvalitet, det er ideelt for forretningsfolk, idrettsutøvere og de som reiser av lidenskap og moro.

2-4

1-2

2-4

20 m

250 m

0 m

fra 47 €
Hotell på stranden i Makarska nær tennissenteret
Sunny Resort Riviera ligger i den vestlige delen av Makarska ved stranden, omgitt av oliventrær og furuskog. Vi tilbyr 258 boenheter i flere paviljonger. Tilbudet er basert på halvpensjon med "All Inclusive Light" -prinsippet, dvs. drikke under måltider inkludert i prisen. Nærheten til stranden og de fredelige omgivelsene gjør den ideell for en familieferie. Det er et tennissenter i nærheten. Anlegget har idrettsbaner, og elskere av å gå og løpe vil bli tiltrukket av de lange turstiene ved sjøen.

2-4

1x

2-4

50 m

50 m

2000 m

fra 36 €
Rom ved stranden / 20 m2 / balkong / hav eller fjellutsikt
Nye luksuriøst utstyrte rom ligger rett ved sjøen i den vestlige delen av Makarska, bare 5 meter fra den vakre rullesteinstranden og promenaden. Dobbeltseng 200x180 cm, garderobe, skrivebord, SAT-TV, WiFi - internett, Klimaanlegg, Bad / dusj / WC, hårføner, Balkong med utsikt over havet eller fjellene, hagemøbler.

2x

1x

2x

10 m

5 m

800 m

fra 38 - 88 €