Leiligheter i Kroatia - Makarska leiligheter for 2 personer

Leiligheter for 2-3 personer i Makarska

Leiligheter Makarska Leiligheter for 2 personer
  • Makarska leilighet nær sjøen for 2 personer
for 2 + 1 personer
Leiligheter WIND ROSE / turistanlegg som ligger i den vestlige delen av Makarska ved den berømte Hotel "Park" . De ligger bare 40 meter fra den vakre sandstranden i en av de vakreste i Adriaterhavet. Den har fem nybygde og moderne innredet studioleilighet for 2 og 3 personer. Med utsikt over havet.

Avstand til havet: 40 m
Avstand til strand: 40 m
Avstand fra sentrum: 250 m
fra 32 - 72 € € per dag
  • Makarska leilighet for 2 personer - Leilighet Dalmatia A2
for 2 personer
Leilighet DALMATIA A2 / 20 m2 / 2. etasje / Luksuriøs leilighet ligger i den vestlige delen av Makarska, nær det berømte hotellet "Dalmatia", er bare 80 meter fra stranden, har dobbeltseng , kjøkken med spisestue i rommet + bad / toalett og en balkong med havutsikt.

Avstand til havet: 80 m
Avstand til strand: 80 m
Avstand fra sentrum: 500 m
fra 36 - 82 € € per dag
  • Studio leiligheter i Makarska for 2 personer - Leilighet Bagaric
for 2 + 1 personer
Leiligheter BAGARIC / ligger i den vestlige delen av Makarska ved siden av det berømte hotellet "Dalmatia" , som ligger bare 50 meter fra sjøen og sandstrender posisjon uu leilighet nær stranden, restauranter, butikker, barer og underholdningsfasiliteter gjør dem ideelt for gjester som ankommer med fly i Makarska. Gir 5 leiligheter; 2 leilighet for 2 + 1 personer, en leilighet for 4 personer, en leilighet for 4 + 1 personer og en studioleilighet for 2 personer.
Avstand til havet: 70 m
Avstand til strand: 70 m
Avstand fra sentrum: 300 m
fra 44 - 63 € € per dag
  • Ferie i Kroatia med barn - Makarska for 3 personer  - Ferieleilighet Niko A1
for 2 - 3 personer
Leiligheter NIKO - A1 / 30 m2 / moderne og godt møblert leilighet nær sjøen, ligger i den sentrale delen av Makarska, bare 10 meter fra stranden. Den har et dobbelt soverom + stue med kjøkken + bad + terrasse + stor hage + parkering.

Avstand til havet: 10 m
Avstand til strand: 10 m
Avstand fra sentrum: 150 m
fra 75 - 150 € per dag
  • Makarska hytteutleie - Leilighet Ankica A1
for 2 personer
Leiligheter ANKICA / ligger i den vestlige delen av Makarska ved siden av hotellet "Biokovka" og nær sjøen og mange restauranter, barer og andre underholdningstilbud. Det har 3x leilighet studio for 2 personer og 1x Leilighet Studio for 2 personer. Leilighetene har privat parkering og et utendørs grill.

Avstand til havet: 40 m
Avstand til strand: 40 m
Avstand fra sentrum: 800 m
fra 37 - 68 € € per dag
  • Makarska leilighet ved sjøen - Leilighet Ankica A4
for 2 personer
Leiligheter ANKICA / ligger i den vestlige delen av Makarska ved siden av hotellet & quot; Biokovka & quot; og nær havet og mange restauranter, barer og andre underholdningstilbud . Det har 3x leilighet studio for 2 personer og 1x Leilighet Studio for 2 personer. Leilighetene har privat parkering og et utendørs grill.

Avstand til havet: 40 m
Avstand til strand: 40 m
Avstand fra sentrum: 800 m
fra 31 - 62 € € per dag
  • Makarska Kroatia leilighet med basseng - Leilighet Kovacic A2
for 2 - 3 personer
Studio Leilighet KOVACIC - A2 / 20 m2 / 2. etasje / Det ligger i den vestlige delen av Makarska ved siden av hotellet "Biokovka", som ligger 80 m fra havet og restauranter, butikker, barer og underholdning samtidig gir gjestene en rolig ferie. Leiligheten består av et dobbelt soverom + kjøkken + bad / wc og balkong. Gjestene kan bruke utendørsbasseng med sjøvann.
Avstand til havet: 80 m
Avstand til strand: 80 m
Avstand fra sentrum: 800 m
fra 35 - 71 € € per dag
  • Makarska leilighet med svømmebasseng for 3 personer - Leilighet Kovacic A3
for 2 - 3 personer
Leilighet KOVACIC A3 / 20 m2 / 2. prizemlje / Det ligger i den vestlige delen av Makarska ved siden av hotellet "Biokovka" , som ligger 80 m fra havet og restauranter, butikker, barer og underholdning samtidig gir gjestene en rolig ferie. Leiligheten har et dobbelt soverom + kjøkken + bad / wc og balkong. Du kan bruke en ekstern svømmebasseng med sjøvann.
Avstand til havet: 80 m
Avstand til strand: 80 m
Avstand fra sentrum: 800 m
fra 37 - 75 € per dag
  • Makarska leilighet med svømmebasseng for 3 personer - Leilighet Kovacic A4
for 3 - 4 personer
Leilighet KOVACIC A4 / 20 m2 / 2. prizemlje / Det ligger i den vestlige delen av Makarska ved siden av hotellet "Biokovka" , som ligger 80 m fra havet og restauranter, butikker, barer og underholdning samtidig gir gjestene en rolig ferie. Leiligheten har et dobbelt soverom + kjøkken + bad / wc og balkong. Du kan bruke en ekstern svømmebasseng med sjøvann.
Avstand til havet: 80 m
Avstand til strand: 80 m
Avstand fra sentrum: 800 m
fra 37 - 75 € per dag