Hotel Makarska ob morju

Hoteli Makarska Riviera

Hoteli Makarska riviera Makarska
Luksuzni boutique hotel, 3 sobe + 3 apartmaji in terasa z bazenom
Villa Jadranka je manjši luksuzno opremljen hotel s 6 prostornimi sobami in restavracijo. Vila Jadranka je odličen primer uspešne kombinacije tradicionalnega in modernega dizajna, kategorizirana s 4 zvezdicami, ki so odlična potrditev kakovosti vsebin in storitev, ki jih vila nudi svojim obiskovalcem. Luksuzno opremljene sobe z zajtrkom se nahajajo ob plaži v centru mesta, le 10 m od morja in 250 m od centra mesta. Vila ima zunanji bazen in teraso za sončenje s panoramskim pogledom na morje in otoke.

2-4

1x

2-4

10 m

10 m

100 m

od 170 €
Luksuzni hotel z bazenom ob plaži z bazenom
Hotel Meteor se nahaja ob morju, le 30 m od plaže in 250 m od čudovitega glavnega trga s cerkvijo. S prijetnim ambientom, lokacijo in kakovostno opremo je idealen za družinske počitnice, poslovneže, športnike, pa tudi za tiste, ki potujete iz strasti in prostega časa. Bližina plaže, prostrani parki in pohodniške poti na polotokih Sv. Petar in Osejava ter mestna športna igrišča bodo navdušila tiste, ki so usmerjeni v šport in rekreacijo.

2-4

1x

2-4

20 m

20 m

0 m

od 84 €
Hotel v neposredni bližini plaže Makarska
Dalmacija Sunny Hotel se nahaja le deset metrov od plaže, v zahodnem delu mesta, ob sami promenadi. Je idealna izbira za brezskrbne počitnice, zaradi bližine športnih objektov pa tudi za športnike. Poleg turške kopeli gostom ponuja fitnes, wellness in zunanji bazen. Poleg samopostrežne ponudbe hotelske restavracije so tedensko organizirane tudi tematske večerje z glasbo.

2-4

1x

2-4

15 m

10 m

1200 m

od 36 €
Hotel na plaži
Ta hotel se nahaja na najlepšem delu makarske plaže, nahaja se na mestni promenadi tik ob morju, le 10 m od plaže in 5 m, minuto hoje od čudovitega glavnega trga s cerkvijo. S kakovostno opremo in lokacijo je idealen za družinske počitnice, poslovneže, športnike, pa tudi tiste, ki potujejo iz strasti in prostega časa. Izkoristite njegovo odlično lokacijo za dolge sprehode ob morju, sončenje na hotelski plaži in uživanje v spektakularnem pogledu na morje in goro Biokovo.

2-4

1x

2-4

10 m

10 m

100 m

od 44 €
Hotel na plaži Makarska v bližini teniškega centra
V zahodnem delu Makarske ob plaži, obdan z oljkami in borovim gozdom, se nahaja Riviera Sunny Resort. V več paviljonih je 258 namestitvenih enot. Ponudba temelji na polpenzionu po principu "All Inclusive Light", kar pomeni, da je v ceno vključena pijača med obrokom. Bližina plaže in mirna okolica sta idealna za družinske počitnice. V neposredni bližini je teniški center. V sklopu naselja so urejena športna igrišča, ljubitelje hoje in teka pa bodo pritegnile dolge pešpoti ob morju.

2-4

1x

2-4

50 m

50 m

2000 m

od 36 €
Luksuzni hotel z bazenom ob morju z bazenom
Hotel Osejava se nahaja na mestni promenadi tik ob morju, le 30 m od plaže in 150 m od čudovitega glavnega trga s cerkvijo. S prijetnim ambientom, lokacijo in kvalitetno opremljenostjo je idealen za poslovneže, športnike, pa tudi za tiste, ki potujejo iz strasti in prostega časa. Bližina plaže, prostrani parki in pohodniške poti na polotokih Sv. Petar in Osejava ter mestna športna igrišča bodo navdušila tiste, ki so usmerjeni v šport in rekreacijo. Hotel ima 45 sob in 5 apartmajev.

2-4

1x

2-4

20 m

20 m

0 m

od 45 €
Hotel v centru Makarske
Hotel Biokovo se nahaja v centru mesta Makarska na obali, le 20 m od morja in 150 m od plaže. S prijetnim ambientom, lokacijo in kvalitetno opremljenostjo je idealen za poslovneže, športnike, pa tudi za tiste, ki potujejo iz strasti in prostega časa. Bližina plaže, prostrani parki in pohodniške poti na polotokih Sv. Petar in Osejava ter mestna športna igrišča bodo navdušila tiste, ki so usmerjeni v šport in rekreacijo.

2-4

1-2

2-4

20 m

250 m

0 m

od 47 €
Luksuzne sobe ob morju, 20 m2 balkon, pogled na morje
Nove luksuzno opremljene sobe se nahajajo neposredno ob morju v zahodnem delu Makarske, le 5 metrov od prelepe prodnate plaže in promenade. Zakonska postelja 200x180 cm, garderobna omara, pisalna miza, SAT-TV, WiFi - internet, klima, kopalnica/tuš/wc, sušilnik za lase, balkon s pogledom na morje ali gore, vrtna garnitura.

2x

1x

2x

10 m

5 m

100 m

od 38 - 88 €