Leiligheter Kroatia - Tucepi leiligheter til leie

Leiligheter Tučepi - Privat innkvartering

Makarska Riviera Tučepi Leiligheter
  • Leie Leilighet i Kroatien på stranden - Leilighet Ane
for 4 + 2 persons
Deluxe Leilighet Ane / 100 m2 / 2. floor / Nyoppførte luksuriøse leiligheten ligger i den sentrale delen av Tucepi, bare 5 meter fra sjøen og vakre sandstranden . Leiligheten har 2 soverom, stue, kjøkken, 2 bad og en stor terrasse med utsikt over havet. I første etasje er det en restaurant med et bredt utvalg av dalmatiske spesialiteter.
Avstand til havet: 10 m
Avstand til strand: 5 m
Avstand fra sentrum: 0 m
fra 120 - 240 €
  • Tucepi leiligheter nær stranden - Leiligheter Ivo
Leiligheter "IVO"
for 2 - 6 personer
Leiligheter Ivo / Ligger i sentrum av Tucepi, fjerntilgang , bare et steinkast fra sjøen og sandstrender . Helt ny med 3 moderne leiligheter med høy kvalitet, en leilighet for 2 + 2 personer og 2 leiligheter for 4 + 2 personer. Alle leilighetene har klimaanlegg, satellitt-TV og WiFi Internett-tilkobling. Apartments Ivo har også sin egen parkeringsplass og en garasje med 2 parkeringsplasser.
Avstand til havet: 50 m
Avstand til strand: 50 m
Avstand fra sentrum: 0 m
fra 55 - 150 €
Detaljer
  • Ferieleilighet Tučepi for 2+2 personer - Leilighet Marko a1
for 2 + 2 persons
Leilighet Marko - A1 / 45 m2 / første etasje / Nybygde luksuriøse og moderne leiligheter som ligger i den sentrale delen av Tucepi, bare 1 minutt gange fra den vakre sandstranden . Leiligheten har et dobbelt soverom, stue, kjøkken, 2 bad og 2 balkonger. Privat parkering foran fhe huset.
Avstand til havet: 100 m
Avstand til strand: 100 m
Avstand fra sentrum: 0 m
fra 60 - 102 €
  • Ferieleilighet i Kroatia, Tučepi - Leilighet Marko A2
for 2 + 3 persons
Leilighet Marko - A2 / 86 m2 / første etasje / Romslig og godt utstyrt leilighet beliggende i den sentrale delen av Tucepi, bare 1 minutt gange fra den vakre sandstranden. Leiligheten har et dobbelt soverom, stue, kjøkken, bad, stor terrasse og balkong. Privat parkering foran fhe huset.
Avstand til havet: 100 m
Avstand til strand: 100 m
Avstand fra sentrum: 0 m
fra 60 - 126 €
  • Leie Feriehus Tucepi - Leilighet Monika A1
for 4 + 2 persons
Leilighet MONIKA - A1 / 50 m2 / 2. etasje / Den nybygde luksuriøst utstyrte leiligheten ligger i Marina i den sentrale delen av Tucepi, bare 20 meter fra havet og den vakre steinstranden. Leiligheten har 2 doble soverom, stue, kjøkken, 2 bad og en stor terrasse med vakker havutsikt. I første etasje er det en restaurant med et rikt tilbud på dalmatiske spesialiteter.
Avstand til havet: 20 m
Avstand til strand: 50 m
Avstand fra sentrum: 0 m
fra 96 - 180 €
  • Ferieleilighet Tučepi Kroatia - Leilighet Monika A2
for4 + 2 persons
Leilighet MONIKA - A2 / 70 m2 / 3. etasje / Den nybygde luksuriøst utstyrte leiligheten ligger i Marina i den sentrale delen av Tucepi, bare 20 meter fra havet og den vakre steinstranden. Leiligheten har 2 doble soverom, stue, kjøkken, 2 bad og en stor terrasse med vakker havutsikt. I første etasje er det en restaurant med et rikt tilbud på dalmatiske spesialiteter.
Avstand til havet: 20 m
Avstand til strand: 50 m
Avstand fra sentrum: 0 m
fra 120 - 216 €
  • Ferieleilighet Kroatia, Tucepi - Leilighet Antonela
for 4 + 1 personer
Leilighet Antonela / 80m2 / 4. gulv /Det ligger i den sentrale delen av Tucepi, bare 5 meter fra sjøen og den vakre sandstranden . Leiligheten har to doble soverom, stue, kjøkken, bad og stor terrasse med utsikt over havet. I første etasje er en restaurant med et bredt utvalg av dalmatiske spesialiteter.

Avstand til havet: 5 m
Avstand til strand: 5 m
Avstand fra sentrum: 0 m
fra 87 - 162 €
  • Tucepi leiligheter - Leiligheter Mate
for 2 - 6 personer
Leiligheter Mate / Ny vakker moderne hus i sentrum av Tucepi, beliggende 100 m fra den vakre sandstranden og marina. Disponerer med 5 moderne leiligheter og 1 dobbelt soverom:, 4 leiligheter for 2 + 2 personer, en leilighet for 4 + 2 personer og ett dobbeltrom. Alle leilighetene har klimaanlegg, satellitt-TV og WiFi Internett-tilkobling. Apartments Mate har også en parkeringsplass.
Avstand til havet: 100 m
Avstand til strand: 100 m
Avstand fra sentrum: 50 m
fra 25 - 113 €
  • Tucepi leiligheter nær stranden - Leiligheter Simic
for 2 - 4 personer
Leiligheter Šimić / Ny vakker moderne hus, som ligger i den sørlige delen av Tucepi ved siden av den vakreste rullesteinstranden på Makarska-rivieraen. Helt ny med seks moderne leiligheter av høy kvalitet. for 2-4 personer. Leilighetene har egen parkeringsplass. Balkongen tilbyr en vakker utsikt over havet og øyene Hvar og Brac.

Avstand til havet: 5 m
Avstand til strand: 5 m
Avstand fra sentrum: 200 m
fra 36 - 120 €
  • Tučepi Feriehus med jacuzzien - Hus Filipetti Filipeti
for 4 + 2 personer
Hus FILIPETI / 78 m2 / Hus med et boblebad til leie ligger i Tučepi i landsbyen Simic, i en rolig landsby over Tučepi ved foten av et fjell skråning, omgitt av olivenlunder, furutrær og Middelhavet planter. gir privatliv og en rolig ferie. Huset har 2 doble soverom + stue + kjøkken + bad / wc + balkong og terrasse med jacuzzi.
Avstand til havet: 1500 m
Avstand til strand: 1500 m
Avstand fra sentrum: 1500 m
fra 96 - 192 €