Apartmani uz more Makarska Jeftino - za 6 osoba

Luksuzni Apartmani Makarska

Apartments Makarska Luksuzni Apartmani
  • Apartmani uz More za 2 osobe u Makarskoj
za 2 + 1 osobu
Apartmani Ruža Vjetrova / turistički objekat koji se nalazi u zapadnom dijelu Makarske odmah do poznatog Hotela "Park". Udaljeni su samo 40 metara od predivne šljunčane plaže jedne od najljepših na Jadranu. Raspolaže sa 5 novosagrađenih i moderno opremljenih studio apartman za 2 i 3 osobe. Prekrasan pogled na more.

Udaljenost od mora: 40 m
Udaljenost od plaže: 40 m
Udaljenost od centra: 250 m
od 32 - 72 € dnevno
  • Makarska apartmani za 4 osobe - Apartmani Raos
za 2 + 2 osobe
Apartman Raos A5 / 40 m2 / 2. kat / Nov moderno opremljen apartman nalaze se u centralnom dijelu Makarske u neposrednoj blizini mora i mnogobrojnih restorana, caffe barova i ostalih zabavnih sadržaja ( u blizini hotela "Meteor"). apartmanse sastoji od 1 dvokrevetne spavaće sobe + dnevni boravk + kuhinja s blagovaonicom u sklopu dnevne sobe i balkon.

Udaljenost od mora: 30 m
Udaljenost od plaže: 30 m
Udaljenost od centra: 0 m
od 60 - 113 € dnevno
  • Privatni smještaj Makarska - luksuzan apartman za 5 osoba - Apartman Lila
  • Makarska apartmani u centru za 5 osoba - Apartman Lila
za 4 + 1 osoba
Apartman LILA / 50 m2 / 1. kat / Nov i luksuzno opremljen apartman nalazi se u centru Makarske u blizini mora i poznatog hotela "Biokovo", udaljen je svega 50 m od od mora i plaže. Apartman se sastoji od 2 dvokrevetne spavaće sobe + dnevna soba + kuhinja s blagovaonicom + kupaonice / wc i balkon. Nalazi se u mirnom dijelu bez buke i raspolaže velikim vrtom. Idealno za odmor s djecom i goste koji dolaze avionom.
Udaljenost od mora: 50 m
Udaljenost od plaže: 10 m
Udaljenost od centra: 0 m
od 60 - 125 € dnevno
  • Apartmani u Makarskoj za 6 osoba - Apartman Jure
za 4 + 2 osobe
Bungalov-Apartman Jure / 40 m2 + terasa / Novosagrađeni bungalovi za odmor nalaze se u zapadnom dijelu grada Makarske smještene u borovoj šumi neposredno do Tenis centra, plaže i hotela "Rivijera". Raspolažemo sa 6 kuća za odmor, svaka kuća se sastoji od jednog apartmana i okućnice. Apartman se sastoji od 2 dvokrevetne spavaće sobe + dnevnom sobom + otvorenom kuhinjom s blagovaonicom u sklopu dnevne sobe + kupaonica / wc + terasa.
Udaljenost od mora: 50 m
Udaljenost od plaže: 50 m
Udaljenost od centra: 2000 m
od 60 - 150 € dnevno
  • Apartmani uz more u Makarskoj za 5 osoba - Apartman Sumić A1
za 3 + 2 osobe
Apartman SUMIĆ A1 / 45 m2 + balkon / 1. kat / nalazi se u centru Makarske u blizini mora poznatog hotela "Meteor", Udaljeni samo 30 m od mora i predivne šljunčane plaže te 100 m od središta grada idealni su za obiteljski odmor s malom djecom i starije osobe. Apartman se sastoji od 2 spavaće sobe + dnevni boravak + kuhinja s blagovaonicom u sklopu dnevne sobe + kupaonica / toalet + balkon.
Udaljenost od mora: 30 m
Udaljenost od plaže: 30 m
Udaljenost od centra: 50 m
od 63 - 156 € dnevno