Marilena

18.9.2018.
La tranquillità della zona; la vicinanza della spiaggia e del centro; la struttura ben accessoriata, ben rifinita e nuovissima (credo fossimo tra i primi ospiti); la squisita gentilezza dell'host; il supermercato raggiungibile a piedi. C'era una pendenza del 10% e più per 1,5km...rincasare a piedi dal centro o dalla spiaggia o... impossibile. La vista dal terrazzo bella ma parzialmente rovinata da uno stabile industriale
Kateřina

29.7.2018.
+ Nadprůměrné vybavení apartmánu - nic nám nechybělo. Čistota ubytování. Vstřícnost hostitelů. Výhled na moře i hory. Klimatizace.
- Vzdálenost od pláže.
Dóra

24.7.2018.
Gyönyörű, jól felszerelt szállás a hegy oldalában.
+ A szállás felszereltsége hibátlan volt, minden volt ami kellett, újszerű hibátlan állapotban, valamint nagyon tágas, emiatt kényelmesen elfértünk, mindennek volt helye. A szállás tiszta volt, és a hatalmas terasza is abszolút a szállás pozitívumaihoz írható, valamint érkezésünk és távozásunkkor is kedveskedtek nekünk egy egy üveg borral, vízzel és nassolnivalóval. Pozitívum még, hogy a nagy szobából egy külön fürdőszoba nyílik, valamint a nappali sok ablakkal rendelkezik, és emiatt világos és kellemes.
- Igaz, hogy légvonalban nincs annnyira messze a strand, viszont egy elég meredek és hosszú út vezet a szálláshoz, ami visszafele egy 20-25 perces sétát jelentett a strandról. Ebből adódóan én mindenképpen autós helynek mondanám inkább.
Piotr

13.7.2018.
Generalnie jesteśmy zadowoleni z pobytu.
+ Było wszystko na najwyższym poziomie polecam jak najbardziej ten apartament.
- Wszystko było w porządku bez zastrzeżeń.