Kroatien - Tucepi lägenheter att hyra

Lägenheter Tučepi - Privat boende

Lägenheter Makarska Rivieran Tučepi
  • Tucepi lägenheter nära stranden - Lägenheter Ivo
för 2 - 6 personer
Lägenheter Ivo / Beläget i centrum av Tucepi, fjärråtkomst, bara några steg från havet och sandstränder. Helt nytt med 3 moderna lägenheter med hög kvalitet, en lägenhet för 2 + 2 personer och 2 lägenheter för 4 + 2 personer. Alla lägenheter har luftkonditionering, satellit-TV och WiFi Internet-anslutning. Lägenheter Ivo har också sin egen parkering och ett garage med 2 parkeringsplatser.
Avstånd till hav: 50 m
Avstånd till strand: 50 m
Avstånd till centrum: 0 m
från 55 - 150 €
  • Lägenhet vid havet Tučepi - Lägenhet Ane
för 4 + 2 personer
Deluxe Lägenhet Ane / 100 m2 / 2. våning / Nybyggd lyxiga lägenhet ligger i den centrala delen av Tucepi, bara fem meter från havet och vackra sandstranden. Lägenheten har 2 sovrum, vardagsrum, kök, 2 badrum och en stor terrass med utsikt över havet. På bottenvåningen finns en restaurang med ett brett utbud av dalmatiska specialiteter.
Avstånd till hav: 5 m
Avstånd till strand: 5 m
Avstånd till centrum: 0 m
från 120 - 240 €
  • Apartments Tučepi for 2+2 persons - Apartment Marko a1
for 2 + 2 persons
Lägenhet Marko - A1 / 45 m2 / bottenvåningen / Nybyggda lyxiga och moderna lägenheter som ligger i den centrala delen av Tucepi, bara 1 minuts promenad från den vackra sandstranden. Lägenheten har ett sovrum med dubbelsäng, ett vardagsrum, kök, 2 badrum och 2 balkonger. Privat parkering framför fhe huset.
Avstånd till hav: 100 m
Avstånd till strand: 100 m
Avstånd till centrum: 0 m
från 60 - 102 €
  • Lägenhet Tučepi for 2-5 personer - Lägenhet Marko A2
for 2 + 3 persons
Lägenhet Marko - A2 / 86 m2 / bottenvåningen / Rymliga och välutrustade lägenhet belägen i den centrala delen av Tucepi, bara 1 minuts promenad från den vackra sandstranden. Lägenheten har ett sovrum med dubbelsäng, ett vardagsrum, kök, badrum, stor terrass och balkong. Privat parkering framför fhe huset.
Avstånd till hav: 100 m
Avstånd till strand: 100 m
Avstånd till centrum: 0 m
från 60 - 126 €
  • Lägenheter Tucepi Kroatien - Lägenhet Monika A1
for 4 + 2 persons
Lägenhet MONIKA - A1 / 50 m2 / 2. våning / Den nybyggda lyxigt utrustade lägenheten ligger i Marina i centrala delen av Tucepi, bara 20 meter från havet och den vackra stenstranden. Lägenheten har 2 dubbelrum, vardagsrum, kök, 2 badrum och en stor terrass med vacker havsutsikt. På bottenvåningen finns en restaurang med ett rikt utbud av dalmatiska specialiteter.
Avstånd till hav: 20 m
Avstånd till strand: 50 m
Avstånd till centrum: 0 m
från 96 - 180 €
  • Lägenheter Tucepi Kroatien - Lägenhet Monika A2
for4 + 2 persons
Lägenhet MONIKA - A2 / 70 m2 / 3. våning / Den nybyggda lyxigt utrustade lägenheten ligger i Marina i centrala delen av Tucepi, bara 20 meter från havet och den vackra stenstranden. Lägenheten har 2 dubbelrum, vardagsrum, kök, 2 badrum och en stor terrass med vacker havsutsikt. På bottenvåningen finns en restaurang med ett rikt utbud av dalmatiska specialiteter.
Avstånd till hav: 20 m
Avstånd till strand: 50 m
Avstånd till centrum: 0 m
från 120 - 216 €
  • Lägenhet Tucepi - Lägenhet Antonela
för 4 + 1 personer
Lägenhet Antonela / 80 m2 / 4. våning / Det ligger i den centrala delen av Tucepi, bara fem meter från havet och den vackra sandstranden. Lägenheten har två sovrum, vardagsrum, kök, badrum och stor terrass med utsikt över havet. På bottenvåningen finns en restaurang med ett brett urval av dalmatiska specialiteter.

Avstånd till hav: 5 m
Avstånd till strand: 5 m
Avstånd till centrum: 0 m
från 87 - 162 €
  • Strand lägenheter Tucepi - Lägenheter Simic
för 2 - 4 personer
Lägenheter Šimić / Nya vackra moderna hus, som ligger i den södra delen av Tucepi intill den vackraste stenstrand på Makarska rivieran. Helt nytt med sex moderna lägenheter med hög kvalitet. för 2-4 personer. Lägenheterna har egen parkering. Från balkongen har en vacker utsikt över havet och öarna Hvar och Brac.

Avstånd till hav: 5 m
Avstånd till strand: 5 m
Avstånd till centrum: 200 m
från 36 - 120 €
  • Tučepi Semesterhus med jacuzzi - Hus Filipeti
för 4 + 2 personer
House FILIPETI / 78 m2 / Hus med en jacuzzi för uthyrning ligger i Tučepi i byn Simic, i en lugn by ovanför Tučepi vid foten av en bergssluttning , omgiven av olivlundar, tallar och medelhavsväxter, ger avskildhet och en lugn semester. Huset har 2 dubbelrum + vardagsrum + kök + badrum / toalett. + Balkong och terrass med jacuzzi.
Avstånd till hav: 1500 m
Avstånd till strand: 1500 m
Distance to the Centrer: 1500 m
från 96 - 192 €
  • Lägenhet Tucepi för 2 personer - Lägenheter Mate
för 2 - 6 personer
Lägenheter Mate / Nya vackra moderna hus i centrum av Tucepi, belägen 100 meter från den vackra sandstranden och småbåtshamnen. Disponerar med 5 moderna lägenheter och ett dubbelrum:, 4 lägenheter för 2 + 2 personer, en lägenhet för 4 + 2 personer och ett dubbelrum. Alla lägenheter har luftkonditionering, satellit-TV och WiFi Internet-anslutning. Apartments Mate har också en parkeringsplats.
Avstånd till hav: 100 m
Avstånd till strand: 100 m
Avstånd till centrum: 50 m
från 25 - 113 €